Ανανεώνεται στα σημεία το Audi TT (pics & vid)

Πέτρος Σηφαλάκης
Ανανεώνεται στα σημεία το Audi TT (pics & vid)
Είκοσι χρόνια μετά την παρουσίαση του πρώτου TT, η Audi φρεσκάρει ελαφρώς την τρίτη γενιά του μοντέλου με διακριτικές αλλαγές ουσίας.

Η Audi έχει την τάση να μην αλλάζει σημαντικά την εξωτερική σχεδίαση των αναβαθμισμένων μοντέλων της και αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Το TT συγκεκριμένα, δεν χρειάζεται και να αλλάξει αφού παραμένει σύγχρονο στο μάτι και όμορφο, οπότε οι διακριτικές πινελιές που το ανανεώνουν για το 2019 απλά το φρεσκάρουν! Θα διατίθεται με δύο κινητήρες, έναν των 200 ίππων με 320 Nm ροπή στρέψης και έναν των 250 ίππων με 370 Nm ροπή στρέψης, ενώ το TTS θα έχει 310 ίππους και 400 Nm.

Και στα τρία μοντέλα, χρησιμοποιείται ο τετρακύλινδρος τούρμπο βενζινοκινητήρας 2.0 TFSI. To TTS χρησιμοποιεί την τετρακίνηση Quattro Ultra (με πολύδισκο συμπλέκτη Haldex) και το αυτόματο σασμάν διπλού συμπλέκτη S-Tronic ως στάνταρ ενώ οι δύο «μικρότερες» εκδόσεις είναι εμπροσθιοκίνητες και προαιρετικά, τετρακίνητες. Με το λανσάρισμα του ανανεωμένου TT θα ξεκινήσει να διατίθεται και η επετειακή έκδοση 20th Anniversary με περιορισμένη παραγωγή στις 999 μονάδες. Θα ξεχωρίζει από το γκρι χρώμα, τα ειδικά φωτιστικά σώματα πίσω τεχνολογίας Matrix OLED και τις ζάντες των 19 ιντσών. Παράλληλα θα έχει τα απαραίτητα σηματάκια που θα το διαφοροποιούν και οι απολήξεις της εξάτμισης θα είναι χρωμιωμένες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!