Τα πιο «διακεκριμένα» αυτοκίνητα για το 2018! (pics)

Gazzetta team
Τα πιο «διακεκριμένα» αυτοκίνητα για το 2018! (pics)
Σπουδαίοι τίτλοι και μεγάλες διακρίσεις, είναι κοινό χαρακτηριστικό όλων των παρακάτω αυτοκινήτων, που κατάφεραν να... σηκώσουν τις σημαντικότερες «κούπες» του 2018!

Διάφοροι θεσμοί ανά τον κόσμο ανακηρύσσουν τα δικά τους αυτοκίνητα της χρονιάς, κρίνοντας από βασικά στοιχεία και κατά πόσο ικανοποιούν τις ανάγκες της αγοράς της οποίας εξυπηρετούν.

Υπάρχουν φυσικά και πολλά ξένα περιοδικά του ειδικού τύπου που κάνουν το ίδιο, τα οποία κρίνουν και με το προφίλ τους και τις προτιμήσεις τους, ενώ θα δούμε και αρκετές διοργανώσεις που έχουν τις δικές τους «εκλογές» μεταξύ αυτοκινήτων.

Παρακάτω, έχουμε πέντε μοντέλα τα οποία κέρδισαν σημαντικούς τίτλους για το 2018, από τους βασικότερους θεσμούς του κόσμου και όλα τους, είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικά αυτοκίνητα που στην κατηγορία τους, διεκδικούν μια θέση κορυφής. Ας δούμε λοιπόν τα πιο... διακεκριμένα μοντέλα της χρονιάς!

Ford Fiesta - Ελληνικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2018

Είμαστε στην Ελλάδα, οπότε ένας από τους σημαντικότερους τίτλους ενός αυτοκινήτου είναι εκείνος του Ελληνικού Αυτοκινήτου της Χρονιάς! Οι δημοσιογράφοι του ειδικού τύπου που συμμετέχουν στην ψηφοφορία, γνωρίζουν ακριβώς τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς και για αυτό, ανακηρύσσουν κάθε χρόνο εκείνο που «τικάρει» τα περισσότερα κουτάκια!

Volvo XC40 - Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2018

Το πολυτελές κόμπακτ SUV της Volvo είναι ολοκαίνουργιο και εντυπωσιακό, σε όλα τα επίπεδα. Επίσης, κατάφερε να «κερδίσει» και μεγάλη μερίδα των Ευρωπαίων δημοσιογράφων του ειδικού τύπου και το ανακήρυξαν αυτοκίνητο της χρονιάς για το 2018!

Volvo XC60 - Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2018

Το XC60 είναι το δεύτερο αυτοκίνητο της Volvo, μετά το XC40 που βρίσκεται ανάμεσα στα πιο «διακεκριμένα» αυτοκίνητα του 2018. Αυτό λέει πολλά για την προσοχή που δίνει η σουηδική φίρμα στα νέα της μοντέλα! Το XC60 κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο του Παγκόσμιου Αυτοκινήτου της Χρονιάς για φέτος.

BMW M5 - Παγκόσμιο Αυτοκίνητο Επιδόσεων 2018

Με 600 ίππους, εξαιρετικό στήσιμο από το τμήμα M της BMW και για πρώτη φορά στην ιστορία του μοντέλου, τετρακίνηση (η οποία μπορεί να απεμπλακεί και να μετατραπεί σε πισωκίνητο), η BMW M5 δεν δυσκολεύτηκε να ανακηρυχθεί το κορυφαίο αυτοκίνητο επιδόσεων του 2018.

Nissan LEAF - Παγκόσμιο «Πράσινο» Αυτοκίνητο 2018

Το Nissan LEAF βρίσκεται πλέον στη δεύτερη γενιά του και όπως όλα δείχνουν, είναι πιο ολοκληρωμένο από ποτέ. Το αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο έχει πλέον αυτονομία 378 χιλιομέτρων, όμορφη εμφάνιση και «πολλά κιλά» τεχνολογίας, οπότε χάρη στο εξαιρετικό πακέτο που προσφέρει, αναδείχτηκε Παγκόσμιο «Πράσινο» Αυτοκίνητο της Χρονιάς.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!