Αυτό είναι το ολοκαίνουργιο Ford Focus! (pics & vid)

Gazzetta team
Αυτό είναι το ολοκαίνουργιο Ford Focus! (pics & vid)
Σύγχρονο ντιζάιν στα πρότυπα του νέου Fiesta και ακόμη περισσότερες εκδόσεις, θα συνοδεύουν το Ford Focus τέταρτης γενιάς!

Στην κορυφή της κατηγορίας στοχεύει το νέο Ford Focus, ένα μικρομεσαίο οικογενειακό μοντέλο με μεγάλη παράδοση στο C-Segment. Η ολοκαίνουργια γενιά του, έχει όμορφο ντιζάιν και περισσότερες σπορ λεπτομέρειες από το σημερινό, ενώ θα διατίθεται και ως Active (υπερυψωμένο, «περιπετειώδες»), Vignale (πολυτελές) και ST-Line (σπορ). Από τις φωτογραφίες που έχουμε στη διάθεσή μας, βλέπουμε ένα όμορφο μοντέλο με χαρακτήρα, που θα έχει όλες τις δυνατότητες για να διεκδικήσει μεγάλη μερίδα πωλήσεων.

Οι κινητήρες του νέου Ford Focus θα αποτελούνται από τα γνωστά σύνολα βενζίνης 1.0 και 1.5 EcoBoost, με ιπποδυνάμεις των 85, 100 και 125 ίππων για τον πρώτο και 150 ή 182 για τον δεύτερο. Όποιος ενδιαφέρεται για ντίζελ, η επιλογή που έχει είναι ο νέος EcoBlue της φίρμας των 1.5 λίτρων με 95 ή 120 άλογα, χαμηλές απαιτήσεις σε καύσιμο και συγκρατημένες εκπομπές ρύπων. Οι μετρήσεις κατανάλωσης θα γίνουν με τα νέα, ρεαλιστικά πρότυπα του κύκλου WLTP.

Το εσωτερικό του, είναι και αυτό πολύ κοντά στο νέο Fiesta με την οθόνη αφής που φιλοξενεί το σύστημα πολυμέσων SYNC 3 να «αιωρείται» εμπρός από την κεντρική κονσόλα και παρακάτω, βρίσκονται οι αεραγωγοί με τη μονάδα ελέγχου του κλιματισμού. Επίσης, το Focus θα εξοπλίζεται και με μια μεγάλη γκάμα προηγμένων τεχνολογικά συστημάτων ασφαλείας, όπως ενεργό Cruise Control, σύστημα αναγνώρισης οδικών σημάτων, σύστημα υποβοήθησης διατήρησης της λωρίδας κυκλοφορίας και πολλά ακόμη. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες λεπτομέρειες, σε ο,τι αφορά τους κινητήρες και τα λοιπά τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου Ford Focus!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!