Πώς θα ήταν ένα Smart, ένα Wrangler και άλλα μοντέλα, αν έτρεχαν στην F1; (pics)

Gazzetta team
Πώς θα ήταν ένα Smart, ένα Wrangler και άλλα μοντέλα, αν έτρεχαν στην F1; (pics)
Εννέα καθημερινά αυτοκίνητα, μετατρέπονται σε αγωνιστικά μονοθέσια της Formula 1, ακόμη κι αν πολλά από αυτά δεν έχουν καμία... σχέση με αγώνες!

Για άλλη μια φορά, το www.budgetdirect.com χρησιμοποιεί φαντασία και Photoshop για να μας δείξει εννέα σκίτσα, που απεικονίζουν καθημερινά (στην πλειονότητά τους), γνωστά μας αυτοκίνητα σε μορφή αγωνιστικών της Formula 1.

Η βασικότερη διαφορά τους είναι η ύπαρξη οροφής, σε αντίθεση με τα μονοθέσια που δεν έχουν, όμως τα αεροδυναμικά βοηθήματα και οι ακάλυπτοι τροχοί, είναι τα βασικά κοινά τους σχεδιαστικά γνωρίσματα! Δείτε τα εντυπωσιακά μοντέλα ακριβώς από κάτω (σχετικό άρθρο: https://www.budgetdirect.com.au/blog/9-everyday-cars-reimagined-f1-cars.html ).

Toyota Prius

Το Prius της Toyota το γνωρίζουμε για την οικονομία καυσίμου που προσφέρει και το φιλικό προς το περιβάλλον πρόσωπό του. Ωστόσο είναι και υβριδικό, ένα βασικό κοινό του χαρακτηριστικό με την F1, για αυτό και... μετατράπηκε σε αγωνιστικό!

Tesla Model S

Η Tesla κατασκευάζει αμιγώς ηλεκτροκίνητα μοντέλα και το Model S είναι ένα από τα πιο γνωστά της αυτοκίνητα. Το τετράθυρο σεντάν, με τις ταχύτατες επιδόσεις, «φόρεσε» στολή Formula 1 και... ποζάρει πιο άγριο από ποτέ!

Subaru Impreza

To Subaru Impreza είναι ένας... θρύλος του WRC, όμως ήρθε η ώρα να δοκιμάσει την τύχη του και στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου σπορ, έστω και ως ένα απλό, ψηφιακά επεξεργασμένο σκίτσο!

Rolls Royce Phantom

Ένα από τα πολυτελέστερα αυτοκίνητα στον κόσμο αλλάζει εντελώς γραμμή πλεύσης και γίνεται ένα «σπαρτιάτικο» αγωνιστικό, που έχει ως απόλυτο στόχο τις κορυφαίες επιδόσεις. Αν έτρεχε στην F1, θα έδειχνε κάπως έτσι!

Porsche 911

Την Porsche 911 δεν την λες ακριβώς καθημερινό αυτοκίνητο, αφού είναι ένα κορυφαίο supercar. Σε κάθε περίπτωση, απέχει σημαντικά από ένα μονοθέσιο και για αυτό, μας εντυπωσιάζει ακόμη περισσότερο στην ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα παραπάνω!

Audi R8

Για το supercar της Audi, ισχύει ότι και για την 911 της Porsche. Έχουμε συνηθίσει στην ιδέα ενός αγωνιστικού R8 χάρη στα πρωταθλήματα στα οποία συμμετέχει, όμως εδώ μοιάζει περισσότερο με Formula 1 και αυτό κάνει τη διαφορά!

Ford Mustang

Μια κλασική Ford Mustang, με «φτερούγα», χαμήλωμα και πολλά αεροδυναμικά βοηθήματα, θα μπορούσε να θυμίζει ένα μονοθέσιο της Formula 1 της τότε εποχής.

Smart ForTwo

Παρόλο που υπάρχουν αγωνιστικά Smart ForTwo (κυρίως dragster), ακόμη και στην Ελλάδα, κανείς δεν θα μπορούσε να το φανταστεί με «στολή» Formula 1. Όπως βλέπουμε, στο λιλιπούτειο αμάξωμα έχουν τοποθετηθεί τεράστιοι τροχοί και αεροδυναμικά βοηθήματα σε κάθε σημείο του!

Jeep Wrangler

Χαμηλωμένο όσο... δεν πάει και με μια πολύ διαφορετική εμφάνιση από αυτή που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε ένα Wrangler, είναι το ψηφιακό σκίτσο που το κάνουν να μοιάζει με μονοθέσιο της Formula 1. Πάντως, το σίγουρο είναι ότι θα... πάτωνε, λόγω αεροδυναμικής!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!