To Citroen C1 αναβαθμίζεται για το 2018 (pics)

Gazzetta team
To Citroen C1 αναβαθμίζεται για το 2018 (pics)
Το μικρότερο μοντέλο στην γκάμα της Citroen αποκτά φρεσκαρισμένη αισθητική και έναν ελαφρώς ισχυρότερο 1.000άρη κινητήρα βενζίνης.

Η κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων πόλης είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική και η Citroen ανανεώνει το C1, για να συμβαδίσει με το πρόσφατα φρεσκαρισμένο «αδελφό» Toyota Aygo.

Όπως και στο ιαπωνικό μοντέλο, έτσι και στο γαλλικό, συναντάμε τον ελαφρώς ισχυρότερο 1.0 VTI βενζινοκινητήρα με 72 ίππους, από 68 και συνδυάζεται με χειροκίνητο σασμάν ή αυτόματο (αυτοματοποιημένο μηχανικό), αμφότερα πέντε σχέσεων, όπως και πριν.

Στο πλαίσιο της ανανέωσης, συναντάμε και νέες τεχνολογίες στο σύστημα πολυμέσων. Apple CarPlay, Android Auto και MirrorLink είναι μερικά από αυτά, με την οθόνη να παραμένει αφής των επτά ιντσών.

Επίσης, προσθέστε κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, σύστημα προειδοποίησης παρέκκλισης από τη λωρίδα κυκλοφορίας και αυτόματο φρενάρισμα σε συνθήκες έκτακτης ανάγκης και έχουμε ένα απόλυτα σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο μικρό αυτοκίνητο για την πόλη. Τέλος, δύο νέες εκδόσεις (Urban Ride, Elle), έχουν νέα διακοσμητικά, επιπλέον εξοπλισμό και ειδικούς χρωματικούς συνδυασμούς.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!