Κινέζικο SUV με 1.080 άλογα και σύστημα αναγνώρισης μέθης! (vid)

Gazzetta team
Κινέζικο SUV με 1.080 άλογα και σύστημα αναγνώρισης μέθης! (vid)
Η τεχνολογία βρίσκεται στην υπηρεσία των επιδόσεων και της ασφάλειας σε αυτό το νέο ηλεκτρικό μοντέλο, το οποίο θα κατασκευάζεται από την SF Motors.

Οι Κινέζοι έχουν... ξεφύγει τελευταία, με τα νέα αυτοκίνητα που παρουσιάζουν ως πρότζεκτ. Ένα από τα πιο πρόσφατα είναι το SF7 της SF Motors, που ανήκει στην κατηγορία των SUV και υιοθετεί σύγχρονες τεχνολογίες που δεν έχουμε δει ξανά.

Συγκεκριμένα, μιλάμε για ένα σύστημα που είναι εγκατεστημένο στο αυτοκίνητο και ανιχνεύει αν ο οδηγός του έχει καταναλώσει αλκοόλ, με αποτέλεσμα να μην του επιτρέπει να οδηγήσει. Εκτός από αυτό, το SF7 έχει εξελιγμένους ηλεκτρικούς κινητήρες με συνολική απόδοση 1.080 ίππων στην κορυφαία του έκδοση, που του επιτρέπουν να ολοκληρώνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε λιγότερα από 3 δευτερόλεπτα!

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Παράλληλα, η αυτονομία του βρίσκεται στα 500 χιλιόμετρα με μια πλήρη φόρτιση των μπαταριών και η φίρμα εξετάζει και μια ακόμη ισχυρότερη εκδοχή, με ακόμη μεγαλύτερες μπαταρίες για το μέλλον! Για την ώρα, η SF Motors δεν έχει ξεκαθαρίσει πότε θα βγει στην αγορά το νέο SF7, όμως αναφέρει ότι θα έχει ένα σοφιστικέ σύστημα ανάρτησης με διάταξη πολλαπλών συνδέσμων, ενεργή αερανάρτηση, τετραδιεύθυνση και τετρακίνηση με torque vectoring (ανακατανομή ροπής μεταξύ των δύο πίσω τροχών).

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!