Από 6.490€ η Kawasaki Ninja 400 στην ελληνική αγορά (vid)

Gazzetta team
Από 6.490€ η Kawasaki Ninja 400 στην ελληνική αγορά (vid)
Οι entry level σπορ μοτοσυκλέτες έχουν τον νέο τους ηγέτη, την Kawasaki Ninja 400 που έρχεται στην ελληνική αγορά με τιμή από 6.490€.

Με την έμπνευση για την σχεδίασή της να τοποθετείται στην μεγαλύτερη Kawasaki Ninja H2, η νέα Ninja 400 αποτελεί την πιο προσιτή επιλογή για τις entry level σπορ μοτοσυκλέτες και πλέον είναι διαθέσιμη και στην ελληνική αγορά. Η χαρακτηριστική supersport σχεδίαση σε συνδυασμό με τον εξοπλισμό μεγαλύτερων κατηγοριών, τόσο σε ό,τι έχει να κάνει με την άνεση του αναβάτη, όσο και σε ό,τι έχει να κάνει με τον σπορτίφ χαρακτήρα της καθιστούν την Ninja 400, κάθε άλλο παρά απαρατήρητη.

Ο νέος, compact κινητήρας 399cc προσφέρει κορυφαίες για την κατηγορία επιδόσεις (45 PS), με γραμμική παροχή ισχύος και μεγάλη ροπή στις χαμηλές στροφές. O Συμπλέκτης Assist & Slipper χαρίζει ελαφρύτερη αίσθηση στη μανέτα και μειώνει την ολίσθηση του τροχού σε απότομα κατεβάσματα ταχυτήτων. Χάρη στο νέο, ελαφρύ πλαίσιο τύπου χωροδικτύωμα, το συνολικό βάρος είναι μειωμένο σε σχέση με την προκάτοχο Ninja 300, στα 168 kg, βελτιώνοντας αισθητά το χειρισμό και την ευελιξία της μοτοσυκλέτας. Εξοπλισμένη με πιο ισχυρά φρένα (με δίσκο 310mm εμπρός και την πιο compact μονάδα ABS της Nissin) και αναθεωρημένες αναρτήσεις, η νέα Ninja 400 ανεβάζει το επίπεδο οδήγησης στις entry-level μοτοσυκλέτες.

Η νέα Ninja 400 είναι διαθέσιμη σε δύο χρωματισμούς: Μαύρο στα 6.490€ και Πράσινο (KRT Edition) στα 6.690€.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!