Πρωτότυπο της Porsche για ηλεκτρικό compact SUV (pics & vids)

Gazzetta team
Πρωτότυπο της Porsche για ηλεκτρικό compact SUV (pics & vids)
Με το Mission E Cross Turismo η Porsche προσθέτει μια ακόμη έκδοση στην Mission E και διευρύνει την γκάμα των ηλεκτρικών της μοντέλων προς τα SUV.

Επενδύοντας σημαντικά για το μέλλον της, στην Mission E η Porsche διευρύνει την γκάμα με το concept, Mission E Cross Turismo. Αυτό είναι ένα μικρό Cross Utility όχημα, δηλαδή ένα CUV, με σχετικά αυξημένη απόσταση από το έδαφος ώστε να ανταποκρίνεται στο ρόλο του ως όχημα ελευθέρου χρόνου, αλλά και με τεχνολογία ώστε να ανταποκρίνεται στο ότι αποτελεί κομμάτι της γκάμας Mission E.

Το Mission E Cross Turismo έχει μήκος 4.95 μ., διαθέτει κίνηση και στους τέσσερις τροχούς μέσω δύο ηλεκτροκινητήρων οι οποίοι αποδίδουν 600 ίππους. Το 0-100χλμ./ώρα έρχεται σε 3,5 δευτερόλεπτα και η αυτονομία του αγγίζει τα 250χλμ.. Ωστόσο αξίζει να αναφέρουμε πως είναι κατασκευή στο πλαίσιο της αρχιτεκτονικής 800 volt,που σημαίνει πως η φόρτιση γίνεται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Η Porsche αναφέρει πως χρειάζονται περίπου 15 λεπτά για πλήρη φόρτιση στο ανάλογο δίκτυο, ενώ μόλις 4 λεπτά φόρτισης αρκούν για αυτονομία 100 χλμ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!