H AMG έβαλε φτερά στη Mercedes C-Class (pics)

Gazzetta team
H AMG έβαλε φτερά στη Mercedes C-Class (pics)
H C43 AMG ανανεώνεται για το 2019 και αποκτά κινητήρα 390 ίππων, που της χαρίζει εξαιρετικές επιδόσεις χωρίς να «κλέβει» πόντους από τον πολυτελή χαρακτήρα της.

Για όποιον οι «απλές» εκδόσεις της Mercedes-Benz C-Class δεν «φτάνουν», όμως δεν χρειάζονται τον απόλυτο χαρακτήρα της C63 AMG, υπάρχει λύση στην γκάμα και ονομάζεται C43 AMG. Με τετρακίνηση 4MATIC και εξαιρετικές επιδόσεις, το μοντέλο ανανεώνεται για το 2019 και αποκτά ισχυρότερο κινητήρα.

Ο V6 των 3.0 λίτρων με τα δύο τούρμπο αποδίδει πλέον 390 άλογα και στέλνει τη ροπή και στους τέσσερις τροχούς, μέσω του αυτόματου κιβωτίου εννέα σχέσεων 9G Tronic της μάρκας. Τα 0-100 χλμ./ώρα έρχονται σε 4,7 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα είναι περιορισμένη ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα.

Εκτός του ισχυρότερου μοτέρ, μικρές αισθητικές αλλαγές συνοδεύουν την C43 AMG. Νέα μάσκα, με εμπρός και πίσω ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και περισσότερα αεροδυναμικά βοηθήματα, είναι τα πιο χαρακτηριστικά.

Υπάρχουν διαθέσιμες ζάντες αλουμινίου των 18 ή 19 ιντσών και διάφορα πακέτα από την AMG, όπως το Night Pack με τις μαύρες λεπτομέρειες, την αναβαθμίζουν ακόμη περισσότερο. Ακόμη, δεν έχουν ανακοινωθεί οι τιμές της ανανεωμένης Mercedes-AMG C43, όμως θα έχουμε περισσότερα νέα όταν παρουσιαστεί επίσημα στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης σε λίγες ημέρες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!