Με ποιότητα και τύπο το νέο Hyundai Santa Fe (pics)

Gazzetta team
Με ποιότητα και τύπο το νέο Hyundai Santa Fe (pics)
Ένα SUV που δεν παραβλέπει στο στυλ, ούτε την πολυτέλεια είναι το νέο Santa Fe της Hyundai, που στοχεύει να κυριαρχήσει στην κατηγορία του.

Η Hyundai ξεπερνά τον εαυτό της με κάθε νέο μοντέλο που μας παρουσιάζει και το Santa Fe είναι ένα από αυτά τα παραδείγματα. Με σαφείς σχεδιαστικές επιρροές από το νέο Kona, το Santa Fe έχει σύγχρονο και κομψό παρουσιαστικό που δεν περνά απαρατήρητο.

Η μεγάλη μάσκα, τα στενόμακρα φώτα ημέρας ψηλά, τα κεντρικά φωτιστικά σώματα χαμηλότερα και τα απαραίτητα προστατευτικά με μαύρο πλαστικό και χρώμιο στη βάση του προφυλακτήρα, συνθέτουν ένα εντυπωσιακό εμπρός μέρος με έντονα SUV στοιχεία.

Πίσω η εικόνα είναι αντίστοιχη και την παράσταση κλέβουν τα LED φωτιστικά σώματα. Ο προφυλακτήρας με το χρωμιωμένο φιλέτο και τη διπλή απόληξη της εξάτμισης επίσης προκαλεί ενδιαφέρον, ενώ το αμάξωμα από κάθε γωνία που το κοιτάς δείχνει «αθλητικό» και έτοιμο για περιπέτειες! Το εσωτερικό είναι καλαίσθητο και δίνει την εντύπωση ενός προσεγμένου ποιοτικά αυτοκινήτου.

Οι δερμάτινες επενδύσεις καλύπτουν μεγάλο μέρος του και στην κορυφή της κεντρικής κονσόλας δεσπόζει η οθόνη αφής με τις ενδείξεις του συστήματος πολυμέσων και ενημέρωσης. Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων αναβαθμίζει ακόμη περισσότερο την αίσθηση πολυτέλειας και διάφορα στοιχεία εξοπλισμού, όπως τα ηλεκτρικά, θερμαινόμενα και κλιματιζόμενα καθίσματα με μνήμες, ολοκληρώνουν το πακέτο.

Στον εξοπλισμό ασφαλείας βρίσκουμε πολλά συστήματα, όπως την προειδοποίηση σύγκρουσης με το εμπρός όχημα, το ενεργό Cruise Control, την προειδοποίηση παρέκκλισης από τη λωρίδα κυκλοφορίας και άλλα. Στη Νότια Κορέα, το Hyundai Santa Fe θα διατίθεται με τρεις κινητήρες. Τον βενζίνης των 2.0 λίτρων, με 235 ίππους, τον αντίστοιχου κυβισμού ντίζελ των 186 ίππων και τον επίσης ντίζελ των 2.2 λίτρων και των 202 ίππων. Συνδυάζονται με αυτόματο σασμάν οκτώ σχέσεων και προαιρετικά, με σύστημα τετρακίνησης.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!