Πιο πολυτελές από ποτέ το νέο Hyundai Santa Fe (pics)

Gazzetta team
Πιο πολυτελές από ποτέ το νέο Hyundai Santa Fe (pics)
Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Santa Fe είναι γεγονός και αποκαλύπτεται ένα όμορφο και πολυτελές αυτοκίνητο, έτοιμο να «παλέψει» στη δύσκολη κατηγορία των SUV.

Τον ερχόμενο Μάρτιο, θα δούμε στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης τη νέα, ευρωπαϊκή εκδοχή του Hyundai Santa Fe, όμως για την ώρα, παίρνουμε μια ιδέα από το μοντέλο που παρουσιάστηκε στην Κορέα. Περιμένουμε ότι δεν θα υπάρχουν μεγάλες σχεδιαστικές αλλαγές, κάτι που σημαίνει ότι θα διατηρηθεί το βασικό μοτίβο της εικόνας του.

Όπως μπορούμε να παρατηρήσουμε, η εμφάνιση έχει επηρεαστεί σημαντικά από το νέο Kona, το μικρότερο SUV της γκάμας και το Santa Fe αποπνέει μια σύγχρονη αύρα, με κύρος και δυναμισμό. Στο εσωτερικό η πολυτέλεια είναι διάχυτη και οι δερμάτινες επενδύσεις καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος της καμπίνας, όπως τα καθίσματα, το ταμπλό, τις πόρτες και το τιμόνι.

Θα υπάρχει πλήρης συνδεσιμότητα με smartphones, ασύρματη φόρτιση κινητού τηλεφώνου, Apple CarPlay και MirrorLink, ενώ στον εξοπλισμό ασφαλείας θα περιλαμβάνονται συστήματα όπως η προειδοποίηση απόκλισης από τη λωρίδα κυκλοφορίας, η προειδοποίηση σύγκρουσης με το εμπρόσθιο όχημα και άλλα. Οι διαστάσεις του το τοποθετούν στην κλάση των μεγάλων SUV με μήκος 4,77 μέτρα και πλάτος 1,89 μέτρα.

Πάντως, οι κινητήρες που θα το συνοδέψουν στην ευρωπαϊκή του πορεία δεν είναι ακόμη γνωστοί. Στην Κορέα διατίθεται με σύνολο 2.0 λίτρων βενζίνης και οι πετρελαιοκινητήρες απαρτίζονται από έναν των 2.0 λίτρων και έναν των 2.2, για την ώρα. Επίσης το Santa Fe θα εξοπλίζεται και με ένα εξελιγμένο σύστημα τετρακίνησης. Περισσότερα νέα θα έχουμε με την παρουσίαση της ευρωπαϊκής εκδοχής του κορεάτικου SUV, σε περίπου ένα μήνα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!