Από 2.299€ το νέο Peugeot Speedfight 4 125i (pics)

Gazzetta team
Από 2.299€ το νέο Peugeot Speedfight 4 125i (pics)
Με 600.000 πωλήσεις παγκοσμίως στα 20 χρόνια ιστορίας του, το Speedfight είναι ένα από τα πιο εμβληματικά μοντέλα scooter.

Στην τέταρτη η γενιά του, το Peugeot Speedfight 4 125i ανανεώνεται ριζικά, με μοντέρνα, sport σχεδίαση, νέο, πιο δυνατό, πολύ οικονομικό injection κινητήρα και υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας και άνεσης. Το Speedfight 4 125i είναι εξοπλισμένο με το νέο, Euro 4, υδρόψυκτο κινητήρα SmartMotion της Peugeot Scooters. Με τεχνολογίες LFE (Low Friction Efficiency) και ACG (Alternative Current Generator) Management, εξασφαλίζει εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση καυσίμου (2,1 L/ 100 km), μεγαλύτερη ροπή και πιο άμεση απόκριση.

Διαθέτει πλήρη LED φωτισμό που προσφέρει εξαιρετική ορατότητα στο δρόμο αλλά και μοντέρνο στυλ. Οι νέοι, ισχυροί προβολείς “Ice Effect” προσδίδουν ξεχωριστή, επιθετική εμφάνιση στο scooter και συνδυάζονται με LED φως ημέρας στη μάσκα. Το πίσω φανάρι φέρει τρεις φωτεινές γραμμές -«νύχια του Λέοντα»-, σήμα κατατεθέν της ταυτότητας Peugeot.

Ο στάνταρ εξοπλισμός περιλαμβάνει σύστημα πέδησης SBC (Synchro Braking Concept), το οποίο κατανέμει συνδυαστικά και στη σωστή αναλογία την ισχύ πέδησης στο εμπρός και το πίσω φρένο, παρέχοντας μεγαλύτερη ασφάλεια. Το νέο υδραυλικό πιρούνι και οι νέες ρυθμίσεις του αμορτισέρ προσφέρουν έναν ισορροπημένο συνδυασμό άνεσης και sport συμπεριφοράς.

Compact και ελαφρύ, το Speedfight 4 125i θα κινηθεί με ευελιξία μέσα στην κίνηση, εκπληρώνοντας απολαυστικά την αστική αποστολή του. Ο αναβάτης έχει στη διάθεσή του μια σειρά από πρακτικές λύσεις που κάνουν την καθημερινότητά του πιο εύκολη: αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα για 1 full-face κράνος, γάντζο, θύρα USB, αλλά και ειδική υποδοχή για smartphone στον πίνακα οργάνων. Το νέο Peugeot Speedfight 4 125i διατίθεται σε δύο χρωματισμούς, Ocean Blue και Pearly Black / Pink Gold, ενώ οι τιμές του ξεκινούν από τις 2.299€.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!