Τα Ford Tourneo τους χωράνε όλους! (vid)

Gazzetta team
Τα Ford Tourneo τους χωράνε όλους! (vid)
Τα πολυθέσια Ford Tourneo θα κάνουν την επίσημη πρώτη τους στην Έκθεση των Βρυξελλών και θέλουν να μας μαγνητίσουν με την premium αισθητική τους και την πρακτικότητα που προσφέρουν.

Η ανανεωμένη γκάμα των επιβατικών, πολυθέσιων Ford Tourneo θα αποκαλυφθεί στην Έκθεση Αυτοκινήτου των Βρυξελλών που διεξάγεται από τις 12 έως τις 21 Ιανουαρίου. Τα νέα οχήματα μεταφοράς προσωπικού της Ford είναι αναβαθμισμένα σε επίπεδο αισθητικής, σε ποιοτικά χαρακτηριστικά και διαθέτουν παράλληλα και εξελιγμένους κινητήρες προκειμένου να αποτελούν ελκυστικές επιλογές σε μια δύσκολη αγορά όπως αυτή της Ευρώπης.

Η σειρά Tourneo περιλαμβάνει τρεις εκπροσώπους στη μάχη των πολυθέσιων οχημάτων. Το Ford Tourneo Courier,το Ford Tourneo Connect και το Ford Tourneo Custom. Ξεκινώντας από το πρώτο που είναι σε πενταθέσια μορφή, αξίζει να αναφερθεί κανείς στις αναβαθμίσεις που υπάρχουν στο εσωτερικό με την είσοδο του SYNC 3 και φυσικά στον τομέα των κινητήρων.

Σε αυτόν τον τομέα η προσθήκη του EcoBlue diesel των 1.5 λίτρων αλλά και του 1.0 EcoBoost βενζίνης αναβαθμίζει συνολικά την γκάμα και στην ουσία καθιστά το πενταθέσιο αλλά και επταθέσιο Ford Tourneo Connect μάλλον το πιο overall αυτοκίνητο της σειράς.

Το κορυφαίο και από πλευράς χωρητικότητας αλλά και σε θέματα ποιότητας Ford Tourneo Custom διατίθεται σε εκδόσεις 8 και 9 θέσεων και έρχεται με ένα πρωτοποριακό σύστημα στα πίσω καθίσματα που επιτρέπει τα έξι καθίσματα να διαμορφωθούν σε συνεδριακή διάταξη.

Τα Ford Tourneo θα είναι διαθέσιμα για την έναρξη των παραδόσεων μέχρι τα μέσα του 2018.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!