Μικρής έκτασης «φρεσκάρισμα» για το MINI! (pics)

Gazzetta team
Μικρής έκτασης «φρεσκάρισμα» για το MINI! (pics)
Το τρίθυρο, πεντάθυρο και κάμπριο MINI παρουσιάστηκε σε ανανεωμένη έκδοση από τη μάρκα, με μικρές διαφοροποιήσεις στην εμφάνιση.

Η σημερινή γενιά του MINI δεν έχει πολύ καιρό που κυκλοφορεί στην αγορά όμως η μάρκα αποφάσισε να προχωρήσει σε μερικές μικρές αλλαγές που θα το κάνουν πιο φρέσκο. Το βασικό σχεδιαστικό μοτίβο παραμένει, φυσικά, σταθερό, όμως μερικές λεπτομέρειες το κάνουν ακόμη καλύτερο. Βρίσκουμε νέα φωτιστικά σώματα εμπρός με τα φώτα ημέρας LED να κυκλώνουν όλο το σώμα κι όχι το μισό τους, όπως η απερχόμενη γενιά, ενώ τα πίσω φανάρια σχηματίζουν τη σημαία της Μεγάλης Βρετανίας.

Η παλέτα των χρωμάτων περιλαμβάνει τρεις νέες αποχρώσεις γύρω από το γκρι (Emerald Grey Metallic), το μπλε (Starlight Blue Metallic) και το πορτοκαλί (Solaris Orange Metallic) και στον προαιρετικό εξοπλισμό συναντάμε ένα πακέτο εμφάνισης με επιφάνειες βαμμένες σε Piano Black στο εξωτερικό του αυτοκινήτου. Στην καμπίνα, οι διαφορές είναι και πάλι μικρές λεπτομέρειες όπως ο ασύρματος φορτιστής smartphone, η νέα ένδειξη για τη στάθμη του καυσίμου και το αναβαθμισμένο βασικό ηχοσύστημα.

Οι κινητήρες παραμένουν ακριβώς οι ίδιοι και δεν έχουμε διαφορές, που ξεκινούν από τους 75 ίππους και φτάνουν έως και τους 192, στην έκδοση S, όμως προστίθεται ένα νέο κιβώτιο ταχυτήτων, αυτόματο, τύπου διπλού συμπλέκτη με επτά σχέσεις. Οι διαθέσιμες επιλογές δεν περιορίζονται σε αυτό και συναντάμε ένα κλασικό αυτόματο οκτώ ταχυτήτων και ένα παραδοσιακό χειροκίνητο με έξι σχέσεις. Το ντεμπούτο των νέων τρίθυρων, πεντάθυρων και κάμπριο MINI θα γίνει στην έκθεση του Ντιτρόιτ σε λίγες ημέρες και το λανσάρισμα στην αγορά, λίγους μήνες μετά.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!