Αυτή είναι η νέα Mercedes-Benz G-Class! (pics)

Gazzetta team
Αυτή είναι η νέα Mercedes-Benz G-Class! (pics)
Λίγες ημέρες πριν παρουσιαστεί επίσημα, οι πρώτες φωτογραφίες της νέας G-Class διέρρευσαν στο διαδίκτυο!

Η Mercedes-Benz ετοίμασε μια ανανεωμένη εκδοχή της G-Class και σχεδίαζε να την παρουσιάσει στην έκθεση του Ντιτρόιτ, στα μέσα του μήνα. Το πλάνο αυτό ισχύει κανονικά όμως οι φωτογραφίες του μοντέλου διέρρευσαν στο διαδίκτυο και πλέον γνωρίζουμε την εικόνα της!

Είναι λογικό ότι αυτοκίνητα σαν κι αυτό δεν διαφοροποιούνται πολύ από γενιά σε γενιά και αυτό το διαπιστώνουμε και στην πιο πρόσφατη. Το σχήμα παρέμεινε το ίδιο, απλώς άλλαξε ελαφρώς η μάσκα, οι προφυλακτήρες, τα φωτιστικά σώματα και μερικές ακόμη λεπτομέρειες όπως για παράδειγμα οι καθρέπτες.

Σε ο,τι αφορά τις δυνατότητές της εκτός δρόμου, θα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακές από τη μέχρι και σήμερα γενιά. Οι γωνίες προσέγγισης, ράμπας και διαφυγής είναι 31, 26 και 30 μοίρες αντίστοιχα, η απόσταση από το έδαφος ορίζεται στα 241 χιλιοστά και μπορεί να διασχίσει υδάτινο εμπόδιο έως και 70 εκατοστά.

Ακόμη δεν γνωρίζουμε ποιους κινητήρες θα «φορέσει», ωστόσο είναι σχεδόν σίγουρο ότι το εννιατάχυτο αυτόματο κιβώτιο (9G-Tronic) της Mercedes θα συνοδέψει το μοντέλο. Το σασμάν θα έχει και σχέσεις υποπολλαπλασιασμού (αργό), ενώ πλαισιώνεται και από το κλείδωμα τριών διαφορικών. Περισσότερα νέα θα έχουμε στις 15 Ιανουαρίου, με την παρουσίαση της νέας G-Class.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!