Δέκα από τα πιο «ψαγμένα» αυτοκίνητα του 2017! (pics)

Gazzetta team
Δέκα από τα πιο «ψαγμένα» αυτοκίνητα του 2017! (pics)
Το AutoTrader αποκάλυψε τα δέκα κορυφαία μοντέλα αυτοκινήτων που αναζητούσαν οι επισκέπτες του, τόσο σε γενικό βαθμό όσο και ανά κατηγορίες καυσίμων.

Μια από τις μεγαλύτερες αγορές αυτοκινήτου στην Ευρώπη είναι αυτή της Βρετανίας, οπότε δείχνει σε μεγάλο βαθμό τις προτιμήσεις των Ευρωπαίων αγοραστών. Το AutoTrader από την άλλη είναι η κορυφαία ιστοσελίδα μεταχειρισμένων και καινούργιων αυτοκινήτων στη χώρα, μέσα από την οποία μπορεί ο επισκέπτης να μάθει όσα θέλει για το αυτοκίνητο που ενδιαφέρεται. Φέτος, αποκάλυψε τα μοντέλα που ήταν πιο δημοφιλή τόσο σε γενικό βαθμό, όσο και σε ειδικό.

Για την ακρίβεια, χωρίζει τα αυτοκίνητα σε βενζινοκίνητα, πετρελαιοκίνητα, υβριδικά και ηλεκτρικά. Η BMW Σειρά 3 ήταν εκείνη που... έσπασε τα κοντέρ σε αναζητήσεις ανεξαρτήτως κατηγορίας, αλλά και στα ντίζελ. Το Volkswagen Golf ήταν το δημοφιλέστερο ανάμεσα σε εκείνα που κινούνται με βενζίνη, το Toyota Auris είχε την πρωτιά στα υβριδικά και το Nissan Leaf στα ηλεκτρικά. Δείτε τα δέκα πιο «ψαγμένα» αυτοκίνητα της κάθε κατηγορίας, στις εικόνες παρακάτω!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!