Τα 5 supercars που θα μας συστηθούν το 2018! (pics)

Gazzetta team
Τα 5 supercars που θα μας συστηθούν το 2018! (pics)
Η επερχόμενη χρονιά επιφυλάσσει πολλά νέα για το χώρο της αυτοκίνησης και βέβαια, θα μας δείξει μερικά νέα supercars που θα θέσουν ακόμη υψηλότερα στάνταρ.

Τα supercars είναι μια κατηγορία αυτοκινήτων που δεν ενδιαφέρουν μόνον όσους τα αγοράζουν αλλά όλους τους λάτρεις των τεσσάρων τροχών, αφού στην ουσία είναι τα κορυφαία μοντέλα που κυλούν τις ρόδες τους στο δρόμο.

Προκαλούν δέος μόνο με την εμφάνισή τους και έχουν επιδόσεις που μας συγκλονίζουν, αν τύχει να πάμε μια βόλτα με αυτά ή ακόμη καλύτερα, αν τα οδηγήσουμε.

Το 2018 θα είναι άλλη μια χρονιά που οι κατασκευαστές θα μας έχουν νέα αυτοκίνητα σε αυτή την κατηγορία και σας παρουσιάζουμε πέντε από τα πιο συναρπαστικά. Να σημειώσουμε, ότι δεν έχουμε συμπεριλάβει στη λίστα τα μοντέλα για τα οποία δεν έχουμε ακόμη κάποια φωτογραφία τους ή επαρκή τεχνικά χαρακτηριστικά.

Aston Martin Zagato Speedster

Μόλις 28 οδηγοί θα χαρούν τη νέα Aston Martin Zagato Speedster που θα είναι η πιο σπάνια από όλες τις εκδόσεις Zagato της Vanquish. Οι τιμές, αν και δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα, θα κυμανθούν κάπου στο ένα εκατομμύριο Ευρώ και αναμένεται να γίνει... σφαγή για το ποιος θα τις πρωτοπάρει. Ο κινητήρας της είναι ένας V12 ατμοσφαιρικός με 600 ίππους και εφοδιάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο των οκτώ σχέσεων.

Ferrari Portofino

Η «βασική» Ferrari στην γκάμα είναι όσο συναρπαστική περιμένει κανείς από ένα μοντέλο της φίρμας και για αυτό ευθύνεται τόσο η συγκλονιστική της εμφάνιση, όσο και οι προδιαγραφές της. Μας κάνει να ξεχάσουμε εντελώς την California T και για όλα αυτά, βοηθά ο τούρμπο V8 κινητήρας των 3.9 λίτρων, με 600 ίππους και 760 Nm ροπής. Η μέγιστη ταχύτητα είναι τα 320 χλμ./ώρα και τα 0-100 χλμ./ώρα έρχονται σε 3,5''.

Lamborghini Aventador S Roadster

Όσοι ζήτησαν καλύτερη ακουστική επικοινωνία με τον θεϊκό V12 των 750 ίππων, που κινεί τη Lamborghini Aventador S, μάλλον εισακούστηκαν αφού πλέον θα διατίθεται και σε κάμπριο βερσιόν. Οι επιδόσεις είναι το ίδιο εντυπωσιακές με την κουπέ και συγκεκριμένα, μιλάμε για τελική ταχύτητα στα 350 χλμ./ώρα και 0-100 χλμ./ώρα που ολοκληρώνονται σε 3,0 δευτερόλεπτα!

Porsche 911 Carrera T

Μια πιο «ήπια» εκδοχή της 911 Touring Pack είναι η Carrera T, που αντί για το ατμοσφαιρικό μοτέρ, συνδυάζεται με ένα των 3.0 λίτρων με δύο τούρμπο. Είναι επίπεδος (boxer) και έχει απόδοση 370 ίππων. Πάει πακέτο με χειροκίνητο σασμάν επτά σχέσεων και τα 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνονται σε 4,5 δευτερόλεπτα. Προαιρετικά, το αυτόματο PDK «ρίχνει» το χρόνο αυτό περίπου μισό δευτερόλεπτο.

Porsche 911 GT3 Touring Pack

Αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά στην έκθεση της Φρανκφούρτης και εφοδιάζεται με τον πιο ισχυρό ατμοσφαιρικό boxer που έχει κατασκευάσει ποτέ η Porsche. Αποδίδει 500 ίππους από 4.0 λίτρα κυβισμού και προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις στην 911 GT3 Touring Pack. Ενδεικτικά, τα 0-100 χλμ./ώρα έρχονται μέσα σε μόλις 3,9 δευτερόλεπτα, όσο δηλαδή και η 911 GT3.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!