Γεμάτο έξυπνες εκπλήξεις το Skoda Karoq (pics & vid)

Γιώργος Βαρίνος
Γεμάτο έξυπνες εκπλήξεις το Skoda Karoq (pics & vid)
Τα πάντα στο νέο Karoq αναδεικνύουν την ευφυή κατασκευαστική προσέγγιση της Skoda. Ο σχεδιασμός, η άνεση, η τεχνολογία και οι επιδόσεις του αποτελούν σημείο αναφοράς στην κατηγορία των συμπαγών SUV.

Το νέο Skoda Karoq το γνωρίσαμε για πρώτη φορά στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, το Σεπτέμβριο του 2017, ενώ το Νοέμβριο είχαμε την ευκαιρία να το δούμε και στη χώρα μας, στην έκθεση "Αυτοκίνηση 2017" που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα. Το νέο SUV στη γκάμα της Skoda έρχεται να συνεχίσει την επιτυχία του μεγάλου Kodiaq, γεμάτο με simply clever λύσεις που συναρπάζουν.

Στιβαρό και δυναμικό

Η εξωτερική σχεδίαση συνδυάζει την κομψότητα και το δυναμισμό. Full LED φώτα, μυώδεις αναλογίες και μεγάλης διαμέτρου ζάντες έως 19 ιντσών, συνθέτουν ένα SUV που ξεχωρίζει. Την ίδια στιγμή μπορεί να μεταμορφωθεί σύμφωνα με το γούστο και της ανάγκες του οδηγού του, με επιλογές από 14 διαφορετικά χρώματα αμαξώματος, δύο εκδόσεις εξοπλισμού, πέντε κινητήρες, δύο συστήματα μετάδοσης και πολλά στοιχεία προαιρετικού εξοπλισμού.

Έξυπνες λύσεις κορυφαίας άνεσης

Ποιότητα υλικών, ευρυχωρία, άνετες θέσεις πέντε επιβατών, χώρος αποσκευών 521 λίτρων και 30 «simply clever» λύσεις, όπως η ομπρέλα κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού, ο κάδος απορριμμάτων ή το αφαιρούμενο LED φως/φακός στο χώρο αποσκευών, απογειώνουν την εμπειρία της συμβίωσης με τον νέο Karoq. Για ακόμα μεγαλύτερες δυνατότητες διαμόρφωσης του εσωτερικού, το σύστημα μετακινούμενων και αφαιρούμενων πίσω καθισμάτων VarioFlex δίνει τη λύση.

Τεχνολογία από το μέλλον

Ψηφιακός πίνακας οργάνων με τις 4 διαφορετικές διαμορφώσεις και σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής έως 9,2’’ και δυνατότητα ανέπαφου χειρισμού, είναι τα στοιχεία του Karoq που συναρπάζουν. Ασύρματη φόρτιση κινητού, πλήρης συνδεσιμότητα, adaptive cruise control με λειτουργία stop and go, park assist 3.0 με rear traffic alert, lane assist, traffic jam assist, travel assist και πολλά ακόμα ψηφιακά συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης και ασφάλειας, κάνουν την οδήγηση άνετη και ξένοιαστη.

Ασφάλεια για όλους

Με 7 αερόσακους, crew protect assist, φρένο πολλαπλών συγκρούσεων και κλήση έκτακτης ανάγκης, το νέο Skoda Karoq φροντίζει απόλυτα τους επιβάτες του. Η ανώτατη διάκριση των πέντε αστέρων που απέσπασε στις δοκιμές αξιολόγησης του Euro NCAP, αποτελεί την απόδειξη της κορυφαίας τεχνολογίας, της στιβαρότητας του αμαξώματος και της πληρότητας του εξοπλισμού του.

Παντού, γρήγορα και οικονομικά

Με πέντε διαφορετικούς κινητήρες turbo κορυφαίας τεχνολογίας, δύο βενζίνης και τρεις diesel που αποδίδουν από 116 έως και 190 ίππους, κιβώτιο έξι σχέσεων χειροκίνητο ή αυτόματο DSG εφτά σχέσεων και μετάδοση της κίνησης στους εμπρός ή σε όλους τους τροχούς, το νέο Skoda Karoq δε γνωρίζει περιορισμούς. Στην άσφαλτο ή στο χώμα, τα ισχυρά μηχανικά σύνολα εξασφαλίζουν δυναμικές επιδόσεις, εντυπωσιακή οικονομία και πολύ χαμηλούς ρύπους. Με τις τιμές να ξεκινούν από 19.900€, το Skoda Karoq μπορεί να γίνει εύκολα δικό σας χάρη στο προνομιακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα με επιτόκιο μόλις 3,9% και χωρίς καμία έννοια, χάρη στην εργοστασιακή εγγύηση, το δωρεάν service και την οδική βοήθεια δωρεάν για τέσσερα χρόνια.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!