Επτά αυτοκίνητα-χρυσός στην αγορά μεταχειρισμένων! (pics)

Gazzetta team
Επτά αυτοκίνητα-χρυσός στην αγορά μεταχειρισμένων! (pics)
Ποια μοντέλα έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση και την καλύτερη μεταπωλητική αξία, φέρνοντας γρήγορα νέο αγοραστή και με καλή χρηματική προσφορά;

Υπάρχουν πολλών ειδών μοντέλα στην αγορά των καινούργιων αυτοκινήτων, από μαζικά δημοφιλή που ενδιαφέρουν πολύ κόσμο μέχρι συγκεκριμένα και «ειδικά», που στοχεύουν σε διαφορετικό και πολύ μικρότερο κοινό.

Είναι λογικό κάθε αυτοκίνητο να χάνει κάποια αξία μέχρι να αποφασίσει ο ιδιοκτήτης να το πουλήσει σε κάποιον άλλο, όμως ποια είναι εκείνα που τον «ζημιώνουν» λιγότερο;

Έχουμε επτά χαρακτηριστικά παραδείγματα που αποδεικνύονται «χρυσός» στην αγορά μεταχειρισμένων και όταν «ανέβει» σε αγγελία, όχι μόνο πωλείται γρήγορα, αλλά και σε πολύ καλό επίπεδο τιμής. Δείτε ποια είναι αυτά παρακάτω!

Audi A1

Το γερμανικό πολυτελές μικρό μοντέλο είναι ένα δημοφιλές αυτοκίνητο για την κατηγορία του, η οποία αποτελείται από πολύ λίγες προτάσεις. Ως μεταχειρισμένο, «φεύγει» εύκολα και σε καλή τιμή, χάρη και στο όνομα της Audi, τα μοντέλα της οποίας παραδοσιακά «κρατάνε» τιμή.

BMW X3

Έχει κύρος, χώρους, υποδειγματική οδική συμπεριφορά και δυνατούς κινητήρες, για αυτό και η BMW X3 είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πολυτελή SUV της αγοράς. Αυτό δεν ισχύει μόνο για τις πωλήσεις του ως καινούργιο αλλά και για την αγορά των μεταχειρισμένων.

Fiat 500

Το «πεντακοσαράκι» έχει στυλ, αξιόλογους και οικονομικούς κινητήρες, μαζί με πολλές επιλογές εξατομίκευσης που το κάνουν πολύ δημοφιλές στο νεανικό κοινό. Για αυτό τα μοντέλα από δεύτερο χέρι είναι επίσης περιζήτητα, ενώ δεν χάνουν γρήγορα αξία.

Nissan Qashqai

Ένα από τα πιο επιτυχημένα SUV της αγοράς είναι σίγουρα το Nissan Qashqai, σε όλες τις εκδόσεις του. Η μάρκα πρόσφατα το ανανέωσε για να συνεχίσει να είναι αντίστοιχα ανταγωνιστικό. Το Qashqai όμως, το ψάχνουν και πολλοί στην αγορά μεταχειρισμένου, που βλέπουμε ότι διατηρεί καλά επίπεδα τιμής.

Skoda Octavia

Ένα παραδοσιακό οικογενειακό αυτοκίνητο όπως η Skoda Octavia θα έχει αξιόλογες πωλήσεις ως καινούργιο, λόγω των άφθονων χώρων, της καλής ποιότητας και της προσιτής τιμής του. Όμως, η Octavia παρά το γεγονός ότι είναι φθηνή ως καινούργια (για αυτά που προσφέρει), δεν χάνει αξία όταν αλλάζει για δεύτερη φορά χέρια.

Toyota Yaris

Η καλή φήμη αξιοπιστίας, αλλά και το ότι μπορείς να το βρεις ως μεταχειρισμένο με εργοστασιακή εγγύηση (η Toyota δίνει έξι χρόνια) κάνουν το Yaris ιδιαίτερα δημοφιλές και στην αγορά από «δεύτερο χέρι». Σημειώστε και τους μεγάλους χώρους, μαζί με το υψηλό επίπεδο μεταβλητότητας του εσωτερικού, που καλύπτει με άνεση τις ανάγκες μιας οικογένειας και έχουμε ένα εξαιρετικό πακέτο.

Volkswagen Golf

Δεν είναι έκπληξη που το Volkswagen Golf βρίσκεται σε αυτή τη λίστα. Το γερμανικό μικρομεσαίο μοντέλο είναι συνώνυμο της κατηγορίας του και μια από τις πρώτες προτάσεις που θα κοιτάξει ο υποψήφιος αγοραστής, θα είναι αυτό. Έτσι, ως μεταχειρισμένο γίνεται ανάρπαστο και σε πολύ καλή τιμή.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!