Νέα Suzuki GSX-S 125 ABS από 3.395€

Γιώργος Βαρίνος
Νέα Suzuki GSX-S 125 ABS από 3.395€
Με χαρακτηριστική ποιότητα, πλούσιο εξοπλισμό και ABS στο βασικό του εξοπλισμό, το νέο μοντέλο της Suzuki είναι ο «βασιλιάς της πόλης».

Η νέα GSX-S 125A είναι µία πολύ ελαφριά street µοτοσικλέτα, που προσφέρει πολύ καλές επιδόσεις για τον κυβισμό της, χαµηλή κατανάλωση καυσίµου και ευκολία οδήγησης καλύπτοντας τις καθηµερινές ανάγκες του σύγχρονου αναβάτη.

Διαθέτοντας ένα σύγχρονο μονοκύλινδρο κινητήρα με ψεκασμό, η νέα Suzuki GSX-S 125A συνδυάζει την καλύτερη αναλογία κιλού ανά ίππο και επιτάχυνσης στην κατηγορία naked street των 125 κυβικών εκατοστών.

Με το Easy Start σύστηµα εκκίνησης χωρίς κλειδί, το χαµηλό ύψος σέλας (785mm), το όργανο πολλαπλών λειτουργιών LCD, και τα εντυπωσιακά LED φώτα µπροστά, η νέα Suzuki GSX-S 125A είναι προσεγμένη σε κάθε λεπτοµέρεια. Με επιθετικές σχεδιαστικές γραµµές και χαρακτηριστικά σµιλεµένο ρεζερβουάρ, είναι µία µοτοσικλέτα που συγκεντρώνει τα βλέµµατα στο πέρασµά της.

Η νέα GSX-S 125A είναι ήδη διαθέσιµη στο δίκτυο συνεργατών Suzuki σε όλες τις χρωµατικές επιλογές: Κόκκινο/Μαύρο , Μαύρο (Προτεινόµενη Λιανική Τιµή 3.395€) και MotoGP replica (Προτεινόµενη Λιανική Τιµή 3.495€).

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!