Ετοιμαστείτε για περιπέτεια με το νέο Toyota FT-AC (pics)

Gazzetta team
Ετοιμαστείτε για περιπέτεια με το νέο Toyota FT-AC (pics)
Ένα νέο κόμπακτ SUV σε πρωτότυπη μορφή μας παρουσιάζει η Toyota, με εμφάνιση που προδιαθέτει για εκτός δρόμου περιπλανήσεις και εκδρομές!

Στην έκθεση αυτοκινήτου του Λος Άντζελες εμφανίστηκε άλλο ένα ενδιαφέρον αυτοκίνητο, με τα σήματα της Toyota. Πρόκειται για ένα κόμπακτ SUV με macho εμφάνιση σε πρωτότυπη μορφή και στοχεύει σε όσους θέλουν ένα lifestyle αυτοκίνητο τέτοιας κατηγορίας, αλλά με πραγματικές δυνατότητες στο χώμα.

Εφοδιάζεται με ένα «επόμενης γενιάς» υβριδικό σύστημα, σύμφωνα με τα λεγόμενα της Toyota χωρίς για την ώρα να δίνονται πολλές λεπτομέρειες, ενώ είναι βέβαια τετρακίνητο.

Η μετάδοση της κίνησης σε όλους τους τροχούς είναι ιδιαίτερα εξελιγμένη, με Torque Vectoring System που μπορεί να κατανέμει τη ροπή, ανάλογα με τις συνθήκες σε κάθε τροχό ξεχωριστά για βέλτιστη πρόσφυση.

Για τους λάτρεις του ποδηλάτου, η Toyota έχει μια έκπληξη. Στο πίσω μέρος υπάρχει ειδική βάση στήριξης που μπορεί να αναδιπλωθεί σε δευτερόλεπτα, χωρίς να χρειάζεται η αφαίρεση ή η αποσυναρμολόγησή της. Μένει να δούμε πότε θα εμφανιστεί η έκδοση παραγωγής του FT-AC και βέβαια, αν θα διατηρήσει αυτά τα ιδιαίτερα ενδιαφέροντα στοιχεία.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!