To νέο Dacia Duster προβάλλει την Ελλάδα (pics & vid)

Gazzetta team
To νέο Dacia Duster προβάλλει την Ελλάδα (pics & vid)
Πάνω από 540 δημοσιογράφοι από όλον τον κόσμο θα οδηγήσουν το νέο Dacia Duster στην Αττική και ήδη το πρώτο βίντεο και οι φωτογραφίες από την Ελλάδα κάνουν τον γύρο της γης.

Σε…φιλέλληνα ολκής αναδεικνύεται το νέο Dacia Duster. Η εταιρεία πραγματοποιεί την παγκόσμια παρουσίαση του Duster επόμενης γενιάς στην Αττική και ήδη κάνει το γύρο της γης το πρώτο οπτικοακουστικό υλικό με βίντεο και φωτογραφίες του αυτοκινήτου από την Ελλάδα. Η προβολή για την πατρίδα μας είναι τεράστια, καθώς μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου θα οδηγήσουν το νέο SUV περισσότεροι από 540 δημοσιογράφοι από όλον τον κόσμο και θα μεταφέρουν στις χώρες τους τις εντυπώσεις τους όχι μόνον από το Duster, αλλά και από τις ομορφιές της Ελλάδας.

Ιδιαίτερη εντύπωση έχει προκαλέσει μεταξύ των ξένων δημοσιογράφων η ειδική πίστα off road στα Λατομεία Διονύσου, όπου έχουν την ευκαιρία να διαπιστώσουν από πρώτο χέρι τις υψηλές εκτός δρόμου ικανότητες του νέου μοντέλου μέσα σε ένα μοναδικό περιβάλλον. Να σημειώσουμε, ότι το γκρουπ των Ελλήνων δημοσιογράφων θα συμμετέχει στην παγκόσμια παρουσίαση του νέου Dacia Duster το διήμερο 14 και 15 Δεκεμβρίου και βέβαια οι φίλοι του gazzetta θα έχουν την ευκαιρία να διαβάσουν αμέσως μετά τις εντυπώσεις μας από το SUV, που φημίζεται για την πολύ καλή σχέση value for money.

Παράλληλα με το Duster, οι διοργανωτές χρησιμοποιούν για τις ανάγκες της παρουσίασης τα Dacia Sandero Stepway και τετρακίνητα Duster της παρούσας γενιάς, ενώ πληροφορίες για όλη τη γκάμα της μάρκας μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο www.dacia.gr.

Εμείς να δώσουμε με τη σειρά μας συγχαρητήρια για τις προσπάθειες της ελληνικής αντιπροσωπείας, που συνέβαλε καθοριστικά στη δυνατότητα φιλοξενίας ενός τόσο σημαντικού γεγονότος από τη χώρα μας. Μακάρι να τη μιμηθούν και οι υπόλοιπες εγχώριες αντιπροσωπείες, γιατί η Ελλάδα χρειάζεται τέτοιου είδους προβολή, ενώ οι διεθνείς παρουσιάσεις φέρνουν πολλά χρήματα στην οικονομία μας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!