Mitsubishi ASX με νέο look (pics)

Γιώργος Βαρίνος
Mitsubishi ASX με νέο look (pics)
Έφτασε στην Ελλάδα, το ανανεωμένο ASX που παρουσιάζει τη νέα οπτική ταυτότητα Dynamic Shield της Mitsubishi και είναι έτοιμο να συνεχίσει την μεγάλη εμπορική επιτυχία, καθώς περισσότερες από 900.000 μονάδες έχουν πουληθεί, από το 2010 που παρουσιάστηκε.

Είχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε το ανανεωμένο νέο ASX σε επιλεγμένες διαδρομές στην Αττική. Για μία ομαλή μετάβαση στην επόμενη γενιά οχημάτων της Mitsubishi Motors, το 2017 ASX υιοθετεί τη νέα οπτική ταυτότητα, με την ονομασία “Dynamic Shield”. Ο εμπρός προφυλακτήρας τροποποιήθηκε, για να φιλοξενεί τις χρωμιωμένες μπάρες, ενώ το κεντρικό τμήμα είναι μαύρο ώστε να παραπέμπει στο Νέο Outlander. Η μάσκα αποτελείται τώρα από λεπτές οριζόντιες γρίλιες και συνδέεται με τους προβολείς πετυχαίνοντας μία ενιαία εμφάνιση.

Εκτός από τη νέα φυσιογνωμία, το Ευρωπαϊκών προδιαγραφών 2017 ASX διαθέτει κεραία τύπου πτερυγίου καρχαρία, πίσω καθίσματα με καλύτερη πλευρική στήριξη και νέο υλικό, καθώς επίσης και βελτιωμένη ηχομόνωση. Με βελτιωμένη ηχομόνωση έως και 10% καλύτερη από εξωτερικούς θορύβους και από τον κινητήρα.

Αυτές οι αλλαγές προστίθενται στις πρόσφατες βελτιώσεις που έγιναν στο ASX για την Ευρώπη και περιλαμβάνουν μεγαλύτερα διαστήματα σέρβις στα 20.000 χιλιόμετρα καθώς και διαφορετικές λεπτομέρειες όπως πολυακτινικές ζάντες αλουμινίου 16”, ένθετα σε piano black στο τιμόνι, αυτόματο αντιθαμβωτικός μεσαίο καθρέπτη και πολλά αλλά ανάλογα με την αγορά κα το μοντέλο.

Το ανανεωμένο ASX προσφέρει επίσης όλη τη γκάμα συστημάτων ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, όπως (διαθεσιμότητα ανάλογα με το μοντέλο και την αγορά): Active Stability Control, Traction Control, Hill Start Assist system, ABS, Electronic Brake Distribution, Brake Assist, Emergency Stop signal System (Σύστημα Προειδοποίησης Φρεναρίσματος Ανάγκης) και μέχρι 7 αερόσακους (συμπερ. αερόσακου γονάτου οδηγού).

Το ASX δεν θα κυκλοφορήσει σε Diesel έκδοση και είναι διαθέσιμο μόνο με τον οικονομικό βενζινοκινητήρα 1.6 λίτρων MIVEC με απόδοση 117 ίππων και μόνο με κίνηση στους εμπρός τροχούς.

Το ASX MY18 διατίθεται στην ελληνική αγορά σε δύο εκδόσεις εξοπλισμού στις παρακάτω τιμές:

ASX 5D 1.6 MT 2WD INFORM MY18 AS&G 17.120€
ASX 5D 1.6 MT 2WD INVITE PLUS MY18 AS&G (MGN) 19.740€

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!