Ο ιδανικός συνεργάτης για τους επαγγελματίες!

Γιώργος Βαρίνος
Ο ιδανικός συνεργάτης για τους επαγγελματίες!
Απρόσμενα προσιτό, στιβαρό, αποδοτικό και εστιασμένο στη σκληρή δουλειά, το Dacia DOKKER VAN είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται σήμερα ο επαγγελματίας.

Η καθημερινότητα της εργασίας γίνεται απόλαυση και κέρδος χάρη στην υψηλή πρακτικότητα, την κορυφαία απόδοση και το χαμηλό κόστος αγοράς και χρήσης του νέου Dacia DOKKER VAN. Εφοδιασμένο με τεχνολογία από το GROUPE RENAULT, το νέο επαγγελματικό της Dacia ξεχωρίζει σε όλους τους τομείς.
Εργαλείο με μεγάλες δυνατότητες και αντοχή.

Η πρακτικότητα του Dacia DOKKER VAN σας ανοίγει τις πόρτες. Διπλές ασύμμετρες πίσω με άνοιγμα μέχρι 180º και εξαιρετικά πλατιές συρόμενες των 70 εκ. (στάνταρ η δεξιά –έξτρα η αριστερή), του επιτρέπουν να μεταφέρει κάθε φορτίο με απόλυτη ευκολία.Το χαμηλό κατώφλι δίνει πρόσβαση σε έναν πλήρως εκμεταλλεύσιμο χώρο φόρτωσης, με δακτυλίους συγκράτησης φορτίου και προστατευτικές επενδύσεις πλευρικά και στο δάπεδο.
Απόλυτα προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας.
Δύο διαφορετικοί τύπου διαχωριστικών, μεταβάλλουν τη χρηστικότητα και το ρόλο του Dacia DOKKER VAN .
Το κλειστό μεταλλικό διαχωριστικό με τζάμι απομονώνει την καμπίνα επιβατών από το χώρο φόρτωσης. Ιδανικό και για επαγγέλματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, με μήκος 1,9 μέτρα και – όγκο 3,3 μ³. Πλήρες μεταλλικό, περιστρεφόμενο διαχωριστικό πλέγμα που σε συνδυασμό με αναδιπλούμενο / ανακλινόμενο/ αποσπώμενο κάθισμα Dacia Easy Seat, με απλές κινήσεις δημιουργεί ωφέλιμο χώρο φόρτωσης έως 3,9 μ³ και μήκος από 1,9 έως και 3,11 μέτρα.

Πληρότητα και άνεση στην καθημερινότητα
Τα συστήματα ESP, ABS, υποβοήθησης πέδησης έκτακτης ανάγκης (AFU) και υποβοήθησης εκκίνησης στην ανηφόρα, συμβάλλουν στην ασφαλή αντιμετώπιση όλων των οδικών συνθηκών. Ταυτόχρονα η άνεση εξασφαλίζεται από το Air Condition, την ηλεκτρική λειτουργία παραθύρων και καθρεφτών, το κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό και το εργοστασιακό ηχοσύστημα με Bluetooth και χειριστήρια στην κολώνα του τιμονιού.
Η δύναμη της οικονομίας
Οι εντυπωσιακά αποδοτικοί πετρελαιοκινητήρες Energy 1.5 dCi της Renault, με 75 & 90 ίππους, έχουν μεγάλη ροπή για να αντεπεξέρχονται στις ανάγκες μεταφοράς κάθε φορτίου. Πολιτισμένοι στη λειτουργία τους, αθόρυβοι και οικονομικοί, συμβάλλουν στο πολύ χαμηλό κόστος χρήσης με μέση κατανάλωση 4,1 λίτρα/100 χλμ. Ταυτόχρονα με 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, με το νέο Dacia DOKKER VAN το μόνο που θα απασχολεί τον επαγγελματία είναι... η δουλειά του.

Dacia Smart Business

Το Dacia DOKKER VAN διαθέτει την καλύτερη αναλογία όγκου / τιμής στην κατηγορία, στοιχείο που το καθιστά την πιο συμφέρουσα επιλογή, μειώνοντας σημαντικά το κόστος που δαπανά μια επιχείρηση για τις ανάγκες μετακίνησης. Όλες οι εκδόσεις του Dacia DOKKER VAN έχουν ελεύθερη πρόσβαση χωρίς περιορισμούς στον Πράσινο Δακτύλιο της Αθήνας.
Με το Dacia DOKKER VAN ο επαγγελματίας διαλέγει το διαχωριστικό που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες του χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!