Η πιο προσιτή BMW adventure είναι εδώ! (pics&vid)

Γιώργος Βαρίνος
Η πιο προσιτή BMW adventure είναι εδώ! (pics&vid)
Η BMW G 310 GS υπόσχεται με λιγότερο από 6.000€ να σας βάλει στο κλειστό club των ιδιοκτητών BMW. Η πιο μικρή μοτοσυκλέτα BMW, μεταφέρει την πολύχρονη και τεράστια εμπειρία της BMW Motorrad, στην adventure κατηγορία.

Γεννημένη για να μονοπωλήσει τις πιο συναρπαστικές εμπειρίες της καθημερινότητάς σας, η νέα BMW G 310 GS διατηρεί την απόλυτη ισορροπία ανάμεσα στη χρηστικότητα της μοτοσικλέτας σας και τον πιο Adventure χαρακτήρα της. Η νέα BMW G 310 GS είναι η πρώτη BMW Adventure κάτω από 500cc, με την τεχνογνωσία και την ποιότητα της BMW Motorrad να διατηρούνται στα μέγιστα επίπεδα. Τα υψηλής ποιότητας στοιχεία της, υπογραμμίζουν την αλάνθαστη GS όψη της και δεσμεύονται να μετατρέψουν τις καθημερινές σας περιπέτειες, εντός και εκτός δρόμου, σε εμπειρίες ζωής.

Η μοτοσυκλέτα ήδη διατίθεται στην ελληνική αγορά και μπορείτε να την αποκτήσετε από το επίσημο δίκτυο των εμπόρων της BMW Μοtorrad, με τιμή λιανικής 5.950 ευρώ απολαμβάνοντας την ποιότητα, την ευχρηστία, την οδική συμπεριφορά μιας πραγματικής BMW.

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!