Best seller στην μεσαία κατηγορία η V-Strom 650 (vid)

Γιώργος Βαρίνος
Best seller στην μεσαία κατηγορία η V-Strom 650 (vid)
Με τιμή 8.895€ η Suzuki DL650 ABS V-Strom αποτελεί μια οικονομική, ποιοτική και πολύ μοντέρνα επιλογή στην κατηγορία που θα σας συντροφεύει πολλά χρόνια!

Tα μοντέλα V-Strom πριν ξεσπάσει η κρίση αποτέλούσαν τα πιο δημοφιλή μοντέλα της ελληνικής αγοράς. Ειδικά το V-Strom 650 ήταν για χρόνια το best seller μοντέλο της Ελληνικής αγοράς, ταιριάζοντας απόλυτα στις ανάγκες των Ελλήνων αναβατών. Ωστόσο και στις υπόλοιπες αγορές της Ευρώπης τα πήγε πολύ καλά, πιστοποιόντας με τον καλύτερο τρόπο πως ήταν ένα εξαιρετικό «προϊόν» που η αγορά δικαιωματικά αγκάλιασε.
Αν και τα προηγούμενα χρόνια η Suzuki έκανε στροφή εστιάζοντας στην παραγωγή μοτοσυκλετών για τις αναδυόμενες αγορές της Ασίας κυρίως, το 2017 άλλαξε φιλοσοφία και αποφάσισε να γυρίσει σε αυτό που ξέρει πολύ καλά. Την κατασκευή μεγάλων σε κυβισμό μοτοσυκλετών και για τις υπόλοιπες αγορές.

To νέο 650 έρχεται επανασχεδιασμένο, να κερδίσει ξανά την θέση του στην πολύ δύσκολη ελληνική αγορά, προσφέροντας ένα «πακέτο» που ικανοποιεί κάθε γούστο. Πλέον η εξωτερική εμφάνιση είναι απόλυτα συνυφασμένη με του DL1000 και ο μη σχετικός θα πρέπει να κοιτάξει στο μπροστινό σύστημα που είναι με συμβατικά καλάμια σε σχέση με τα up side down του 1000, για να μπορέσει να αναγνωρίσει για ποιό DL πρόκειται. Mε νέα έμβολα, εκκεντροφόρο εξαγωγής, και νέο σύστημα ψεκασμού και αποδίδει περισσότερη ισχύ και ροπή από το προηγούμενο μοντέλο. Το traction και το low rpm assist, είναι στο στάνταρ εξοπλισμό. Νέος είναι και ο πίνακας οργάνων που περιλαμβάνει πλέον ψηφιακό πίνακα με πολλές πληροφορίες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!