Το νέο Kymco Xciting S 400 (pics + vid)

Γιώργος Βαρίνος
Το νέο Kymco Xciting S 400 (pics + vid)
Το συναρπαστικό μεσαίο scooter της Kymco έρχεται το 2018 με πολλές βελτιώσεις και σύστημα navigation Noodoe.

Σημαντικά αναβαθμισμένο έκανε την εμφάνισή του στην έκθεση δικύκλων EICMA στο Μιλάνο, το Kymco Xciting 400, προσθέτοντας το γράμμα S στην ονομασία του.

Το ανανεωμένο μεσαίο scooter της ταϊβανέζικης μάρκας έχει αρκετά νέα στοιχεία που το καθιστούν πιο άνετο, πρακτικό αλλά και ευχάριστο στην οδήγηση. Μάλιστα, ο πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων διαθέτει το σύστημα πολυμέσων Noodoe που γνωρίσαμε στο κορυφαίο μοντέλο της μάρκας, το ΑΚ 550, με επιπλέον δυνατότητα ενσωμάτωσης GPS.

Νέα ρυθμιζόμενη και μεγαλύτερη ζελατίνα φέρινγκ, πιο στιβαρή σύνδεση του εμπρός πιρουνιού, βελτιωμένη στήριξη του κινητήρα στο πλαίσιο, σέλα που ανοίγει σε δύο μέρη με πιο λεπτό εμπρός τμήμα και υποστήριξη μέσης αναβάτη, είναι, μαζί με τα ανασχεδιασμένη LED φώτα ημέρας εμπρός και το LED πίσω φως, τα κυριότερα στοιχεία που συνθέτουν την ανανέωση του Xciting 400 S.

Ο ισχυρός μονοκύλινδρος κινητήρας των 400 κ.εκ. αποδίδει ισχύ 36 ίππων και 37,7 Nm ροπή, εξασφαλίζοντας πολύ καλές επιδόσεις στο βάρους 189 κιλών scooter. Τα φρένα περιλαμβάνουν δύο δίσκους εμπρός και έναν πίσω με στάνταρ σύστημα ABS, το οποίο συμβάλλει ιδιαίτερα στην ασφάλεια.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!