Οκτώ αυτοκίνητα με πολύχρωμες πινελιές! (pics)

Gazzetta team
Οκτώ αυτοκίνητα με πολύχρωμες πινελιές! (pics)
Ποια μοντέλα αυτοκινήτων έχουν πολλές επιλογές συνδυασμού εξωτερικών, αλλά και εσωτερικών χρωματισμών; Ξεχωρίζουμε οκτώ από τα νεότερα και σας τα παρουσιάζουμε.

Το χρώμα του αυτοκινήτου μας λέει πολλά για το χαρακτήρα μας, όμως οι διχρωμίες λένε ακόμη περισσότερα. Ένα αυτοκίνητο με διάφορα ζωντανά χρώματα που αναμειγνύονται στο αμάξωμα φανερώνουν έναν ιδιοκτήτη που δεν του αρέσει η μονοτονία και η ρουτίνα και αυτά τα οκτώ νέα μοντέλα είναι εκείνα που θα λατρέψει με την πρώτη ματιά.

Πολλές δυνατότητες συνδυασμών, επιλογές εξατομίκευσης και ειδικά σχέδια είναι μερικά μόνο πράγματα που προσφέρουν οι εταιρείες για αυτά τα μοντέλα τους, με αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός μοναδικού αυτοκινήτου που στο δρόμο μπορεί να μη μοιάζει με κανένα άλλο! Παλαιότερα τέτοιες επιλογές υπήρχαν μόνο σε συγκεκριμένα μοντέλα πόλης, όμως σήμερα τα βρίσκουμε ακόμη και σε SUV.

Citroen C3 / C3 AirCross

Τα δύο κόμπακτ μοντέλα της Citroen με τη μοντέρνα σχεδίαση πλαισιώνονται από τους διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς που μπορεί να επιλέξει ο αγοραστής του, για να το φέρει πραγματικά στα μέτρα του.

DS 3

Όπως και τα δύο «αδερφάκια» του που παρουσιάζουμε παραπάνω, το DS 3 είναι ένα μοντέρνο αυτοκίνητο πόλης με στυλ και χαρακτήρα, οπότε διατίθεται και με μια ευρεία παλέτα εξωτερικών χρωματισμών.

Fiat 500

Το ιταλικό μικρό μοντέλο ξεκίνησε την καριέρα του ως η αναβίωση του θρυλικού, παλιού 500 όμως και η σύγχρονη εκδοχή του κατάφερε να γράψει τη δική της ιστορία. Ένας από τους λόγους, το στυλ και οι δυνατότητες εξατομίκευσης που προσφέρει η Fiat.

Kia Stonic

Η Kia μπήκε στο «χορό» των μικρών SUV της κατηγορίας B και παρουσιάζει ένα όμορφο μοντέλο, που τραβά το μάτι λόγω της σχεδίασης, αλλά και των «χαρούμενων» χρωματικών του συνδυασμών.

MINI

Όλα τα MINI, από το Cooper μέχρι το Countryman, το Paceman ή το Clubman, είναι ιδιαίτερες περιπτώσεις αυτοκινήτων και η βρετανική μάρκα δίνει πολλές επιλογές customizing στους πελάτες της.

Nissan Juke

Το Nissan Juke είναι ένα αυτοκίνητο που ή θα σου αρέσει ή όχι. Αναμφίβολα, έχει χαρακτήρα και η Nissan ενισχύει αυτό το κομμάτι με διάφορες χρωματικές επιλογές, με «χτυπητά» συνήθως χρώματα.

Opel Adam

Ίσως, μιλάμε για τον «βασιλιά» του customizing αφού υπάρχουν αναρίθμητες επιλογές εξωτερικής εμφάνισης για το Adam. Είναι τόσες πολλές, που η Opel υποστηρίζει ότι πολύ δύσκολα θα υπάρξουν δύο ολόιδια!

Volkswagen T-Roc

Το T-Roc είναι ένα αυτοκίνητο που δεν περιμένεις να φτιάξει η Volkswagen, καθώς συνήθως επιλέγει μια περισσότερο συντηρητική οδό στην κατασκευή των αυτοκινήτων της. Ωστόσο η μάρκα έκανε το μεγάλο βήμα και μάλιστα, το προσφέρει με πολλούς χρωματικούς συνδυασμούς.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!