Vintage κόσμημα η Kawasaki Z900RS (pics & vid)

Γιώργος Βαρίνος
Vintage κόσμημα η Kawasaki Z900RS (pics & vid)
Το είδωλο της εμβληματικής Kawasaki Z1 900 του 1972 επανέρχεται το 2018, μόνο όμως αισθητικά, καθώς τεχνολογικά συμβαδίζει με την εποχή μας.

Η νέο ρετρό τάση στον κόσμο της μοτοσικλέτας έχει αποφέρει μερικά εξαιρετικά δείγματα, που συνδυάζουν σύγχρονη τεχνολογία με αναβιώσεις υπέροχων αισθητικά υλοποιήσεων από το παρελθόν.

Ακριβώς σε αυτή την κατηγορία εντάσσεται και η Kawasaki Z900RS που αποκαλύφθηκε πρόσφατα και θα κάνει το ντεμπούτο της στη διεθνή έκθεση μοτοσικλέτας EICMA στο Μιλάνο, που θα πραγματοποιηθεί από 9-12 Νομεβρίου 2017.

H Z900RS έχει ως στόχο να επαναφέρει την ανόθευτη απόλαυση της οδήγησης και τη χαρά της άμεσης επαφής με το δρόμο και το περιβάλλον. Η νοσταλγική αισθητική συνδυάζεται με ένα σύγχρονο τεχνολογικά σ τετρακύλινδρο κινητήρα 948cc και ένα νέο, πολύ ελαφρύ πλαίσιο χωροδικτύωμα. Όλα τα φώτα είναι LED για μέγιστη ορατότητα, ενώ οι ακτινικές δαγκάνες φρένων και το Traction Control εξασφαλίζουν κορυφαία ασφάλεια κατά το φρενάρισμα αλλά και την επιτάχυνση, σε όλες τις συνθήκες.

Η νέα Z900RS συνδυάζει μοναδικά το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, ενσωματώνοντας κλασικά στοιχεία, από τους εμπνευσμένους από τη Ζ1 χρωματισμούς και τα λογότυπα με υψηλό φινίρισμα, μέχρι τα βουρτσισμένα καπάκια των εκκεντροφόρων και τις υπερτονισμένες ψύκτρες του κινητήρα που θυμίζουν τις αυθεντικές της Ζ1.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!