Αυτά τα μοντέλα οδηγεί η Ριάνα, η Μπιγιονσέ και η «παρέα» τους! (pics)

Πέτρος Πιτσίνης
Αυτά τα μοντέλα οδηγεί η Ριάνα, η Μπιγιονσέ και η «παρέα» τους! (pics)
Πολυτελή αυτοκίνητα και όμορφες γυναίκες, δύο μεγάλα πάθη των ανδρών ενώνονται εδώ και βλέπουμε τι «κρύβουν» στο γκαράζ τους μερικές από τις μεγαλύτερες σταρ του πλανήτη μας.

Συχνά, ασχολούμαστε με τα φοβερά τετράτροχα αποκτήματα των ανδρών, από αθλητές, μέχρι ηθοποιούς, ακόμη και πολιτικούς. Όμως ανάλογα, αν όχι καλύτερα αυτοκίνητα, έχουν και οι διάσημες γυναίκες, κυκλοφορώντας με εξωτικά, αλλά και υπερπολυτελή μοντέλα.!

Lamborghini, Bentley, Ferrari, Rolls Royce είναι μόνον μερικές από τις μάρκες που θα δούμε παρακάτω, με τις κυρίες που έχουμε συγκεντρώσει να μη «τσιγκουνεύτηκαν» τα χρήματα, ξοδεύοντας εκατοντάδες χιλιάδες Ευρώ για να τα αποκτήσουν τα αυτοκίνητά τους. Πάμε να τις θαυμάσουμε, μία προς μία!

Ριάνα

Porsche 911 997 Turbo S

Αρκετά μεγάλη συλλογή αυτοκινήτων έχει η γνωστή τραγουδίστρια, με χαρακτηριστικά παραδείγματα την Porsche 911 997 Turbo S της φωτογραφίας, αλλά και μια εντυπωσιακή Lamborghini Aventador. H πρώτη, χρησιμοποιεί έναν τούρμπο εξακύλινδρο boxer κινητήρα των 530 ίππων (50 περισσότεροι από την «απλή» Turbo) και η δεύτερη έναν ατμοσφαιρικό V12 των 700 αλόγων.

Πάρις Χίλτον

Lexus LFA

Μια ιδιαίτερα «ψαγμένη» επιλογή έκανε η Πάρις Χίλτον, αγοράζοντας το Lexus LFA. Το μοντέλο με τον... επικό ήχο από το V10 μοτέρ του, είναι ταχύτατο και ιδιαίτερο. Η απόδοσή του ορίζεται στους 560 ίππους και αναμφίβολα, δίνει «φτερά» στο ιαπωνικό σπορ κουπέ. Η Χίλτον ωστόσο έχει κι άλλα αυτοκίνητα, όπως η πολυσυζητημένη ροζ Bentley Continental GT.

Κιμ Καρντάσιαν

Rolls Royce Ghost

Η Κιμ, εμφανίζεται συχνά με πολυτελή και γρήγορα αυτοκίνητα, που κρατά ελάχιστα. Μια... κολόνια όμως, της κρατάει χρόνια και αυτή είναι η αγάπη της για τις Rolls Royce. Η τελευταία που την είδαμε να κυκλοφορεί, είναι μια ασημί Ghost, που κινείται από έναν V12 κινητήρα 6.6 λίτρων με δύο τούρμπο και 530 άλογα.

Κλόε Καρντάσιαν

Rolls Royce Wraith

Μάλλον, η αγάπη προς τις Rolls είναι οικογενειακό των Καρντάσιαν. Η Κλόε, επέλεξε μια Wraith σε μαύρο χρώμα, μάλλον για να μη τις μπερδεύουν με την Κιμ. Τα δύο μοντέλα (τα αυτοκίνητα εννοούμε...) χρησιμοποιούν και τον ίδιο κινητήρα, με τη διαφορά ότι στη Wraith η απόδοση εκτοξεύεται στους 630 ίππους, από τους 530 της Ghost.

Νίκι Μινάζ

Lamborghini Aventador

Μια εντυπωσιακή παρουσία σαν τη Μινάζ δεν θα μπορούσε να έχει ένα διακριτικό αυτοκίνητο. Για αυτό αγόρασε μια Lamborghini Aventador των 700 ίππων και μάλιστα, την έβαψε σε ένα έντονο ροζ χρώμα, που δυστυχώς δεν περιορίστηκε στο αμάξωμα αλλά επεκτάθηκε και στις ζάντες.

Μπιγιονσέ

Mercedes-Benz SLR McLaren

Η κοινή πορεία στην F1 μεταξύ της Mercedes και της McLaren έφερε στο κοινό ένα εκπληκτικό αυτοκίνητο, την SLR McLaren. Παρά τα χρόνια της παραμένει σούπερ ακριβή και γρήγορη, ενώ μια τέτοια οδηγεί και η Μπιγιονσέ. Με πλαίσιο από ανθρακονήματα και 626 ίππους, από τον οκτακύλινδρο των 5.5 λίτρων, μόνο ξεπερασμένη δεν μπορεί να θεωρηθεί.

Τζένιφερ Λόπεζ

Bentley Continental GT

Η πληθωρική τραγουδίστρια αγόρασε ένα αυτοκίνητο που ταιριάζει με την προσωπικότητά της και αυτό δεν είναι άλλο από την Bentley Continental GT. Μάλιστα, προτίμησε και την κάμπριο έκδοση του βρετανικού μοντέλου, για ακόμη μεγαλύτερο στυλ. Κάτω από το καπό της βρίσκεται ένας V12 των 6.0 λίτρων, που αποδίδει 560 ίππους με τη βοήθεια από δύο τούρμπο.

Λέιντι Γκάγκα

Audi R8

To supercar της Audi έχει «κερδίσει» πολλούς διάσημους και άλλη μια σταρ που έχει ένα στην κατοχή της, είναι η Λέιντι Γκάγκα. Η εκκεντρική τραγουδίστρια αγόρασε την έκδοση με τον 5.2 FSI V10 και τους 530 ίππους, η οποία χαρίζει εξαιρετικές επιδόσεις στο γερμανικό μοντέλο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!