Γνωρίστε τη νέα BMW X3 (pics & vids)

Πέτρος Πιτσίνης
Γνωρίστε τη νέα BMW X3 (pics & vids)
To ανανεωμένο μεσαίο πολυτελές SUV μας παρουσιάζεται από τη BMW, με φρέσκια εμφάνιση και αναβαθμίσεις σε όλους τους τομείς του αυτοκινήτου.

Χωρίς μεγάλες αλλαγές, αλλά με εύστοχες αναβαθμίσεις, η BMW μας παρουσιάζει την ανανεωμένη X3. Εξωτερικά, εντοπίζουμε αλλαγές στα φωτιστικά σώματα και τη 3D πλέον, μάσκα, συνθέτοντας ένα δυναμικό παρουσιαστικό κοιτώντας την από εμπρός. Στο πίσω μέρος παρατηρούμε και πάλι τα νέα φωτιστικά σώματα, αλλά και τις μικρές αλλαγές που έγιναν στους προφυλακτήρες του μοντέλου.

Μεγαλύτερες είναι οι πινελιές που έκαναν οι σχεδιαστές της BMW στο εσωτερικό της νέας X3, αφού παρατηρούμε την επιστροφή της «λοξής» κονσόλας, που κοιτά προς τον οδηγό. Μαζί με τη «στροφή» της κατά μερικές μοίρες, αναβαθμίστηκε και το ντιζάιν της συγκριτικά με πριν και πλέον, συναντάμε και τον εντυπωσιακό πίνακα οργάνων με τις ψηφιακές απεικονίσεις. Σε ο,τι αφορά τα μηχανικά σύνολα, δεν έχουμε διαφορές από την ήδη γνωστή μας X3, με μόνο μια εξαίρεση, αφού προστέθηκε ένα νέο μοτέρ.

Αυτό θα πάρει τη θέση του κορυφαίου κινητήρα στην γκάμα, καθώς έχει την «περιποίηση» του τμήματος M της BMW. Η νέα έκδοση λέγεται M40i και κινείται από έναν τούρμπο εξακύλινδρο σε σειρά βενζινοκινητήρα, με 360 ίππους και 500 Nm ροπής. Έτσι οι επιδόσεις είναι απλώς κορυφαίες και τα 0-100 χλμ./ώρα έρχονται σε 4,8 δευτερόλεπτα, σύμφωνα με τις μετρήσεις του εργοστασίου και η τελική ταχύτητα έχει περιοριστεί ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα. Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες και τα βίντεο, από τη νέα BMW X3.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!