Το Gazzetta με τη Heineken στην «τρελαμένη» Μόντσα (pics)

Gazzetta team
Το Gazzetta με τη Heineken στην «τρελαμένη» Μόντσα (pics)
Συγκίνηση στη Mόντσα. Ένταση, σασπένς, αστοχίες, επαφές, μονομαχίες και o Λεκλέρ να πανηγυρίζει στο πράσινο -ντυμένο από τη Heineken- βάθρο. Μια μοναδική ατμόσφαιρα, στα όρια της μαγείας, τη ζήσαμε από κοντά χάρη στη Heineken!

Ο αγώνας της Formula 1 επί ιταλικού εδάφους, είναι για τους τιφόζι μια στιγμή περηφάνιας, υπερβολικής έντασης και προσμονής για την μεγάλη τους αγαπημένη, την Ferrari. Η Ferrari, (και λιγότερο η Alfa Romeo) αποτελεί την υπέρτατη έκφραση ιταλικής μηχανολογικής υπεροχής, διανθισμένης με φινέτσα, σπάνιο γούστο και ιστορία, για τους θεατές, που κατακλύζουν την πίστα Monza Eni Circuit στο Parco di Monza. Η στιγμή που πέφτει η καρό σημαία στη Μόντσα, με την Ferrari νικήτρια μετά από 9 ολόκληρα χρόνια, είναι μοναδική και μόνο με τον τελικό του Champions League μπορεί να συγκριθεί. Μάλιστα μαζί με το Μονακό, την Ινδιανάπολη και το Λε Μαν, η νίκη σε αυτή την πίστα, συγκαταλέγεται σε μια από τις κορυφαίες διακρίσεις στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Μια φαντασμαγορική εμπειρία που αξίζει να ζήσει κανείς από κοντά. Αυτό το προνόμιο, που είχε δηλαδή το Gazzetta, ως καλεσμένος του βασικού χορηγού του αγώνα, της Heineken.

Φέτος το FORMULA 1 GRAN PREMIO HEINEKEN D'ITALIA 2019 ήταν το 90στο GP στη Μόντσα και οι εορτασμοί είχαν ξεκινήσει από την Τετάρτη στο Duomo του Μιλάνο #heinekenf1 . Στην πίστα δε, επικρατούσε το Σαββατοκύριακο του αγώνα το αδιαχώρητο. Ωστόσο εμείς είχαμε την ευκαιρία να δούμε τον αγώνα από το ειδικό hospitality VIP room της Heineken, στο πάντοκ, πάνω ακριβώς από τα πιτς! Ήταν μια ανεπανάληπτη εμπειρία, που συνδύαζε glamour, ένταση και απολαυστική μπίρα Heineken! Τύφλα να έχουν οι σαμπάνιες! #heinekenexperience

Είδαμε τα δοκιμαστικά, τις κατατακτήριες και τον αγώνα σε ένα αξέχαστο διήμερο. Ήταν μια γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού, με την πινελιά της Heineken που αγκάλιαζε τα πάντα ως βασικός χορηγός, να δίνει ένα εορταστικό χαρακτήρα σε κάθε μικρή στιγμή, πριν κατά την διάρκεια, αλλά και μετά τον αγώνα, όπου ακολούθησε ένα...τρικούβερτο πάρτι!

Η νίκη του Σαρλ Λεκλέρ, έδωσε έναν πρόσθετο εορταστικό χαρακτήρα στο πάρτυ με χιλιάδες Ιταλούς να χορεύουν στον ρυθμό της μουσικής και να πίνουν... τι άλλο; Μπίρα Heineken!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!