Eνας σταρ του Χόλιγουντ θριάμβευσε στη Ντεϊτόνα

Gazzetta team
Eνας σταρ του Χόλιγουντ θριάμβευσε στη Ντεϊτόνα
Ο Μάικλ Φασμπέντερ δεν πρωταγωνιστεί με επιτυχία μόνον στα κινηματογραφικά πλατό, αλλά και στις πίστες αγώνων στο τιμόνι μίας Ferrari 488 Challenge με περίπου 500 ίππους.

Λίγοι γνωρίζουν ότι ο Μάικλ Φασμπέντερ είναι παθιασμένος οδηγός και θαυμαστής του Μίκαελ Σουμάχερ και της Ferrari. Ο διάσημος ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες, όπως «Αδοξοι Μπάσταρδοι», «Χ-Men: Η πρώτη γενιά», «12 Χρόνια Σκλάβος», «Οι 300» και έχει λάβει μεταξύ άλλων το βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού στο Φεστιβάλ Βενετίας το 2011 για τον ρόλο του στο «Shame».

Ο Γερμανοϊρλανδός ηθοποιός «υποδύεται» ωστόσο με επιτυχία και έναν άλλον ρόλο, αυτό του οδηγού αγώνων. Ο 41χρονος Φασμπέντερ νίκησε μάλιστα αυτό το Σαββατοκύριακο στον ημίωρο αγώνα του πρωταθλήματος Ferrari Challenge North America στην πίστα της Ντεϊτόνα ξεκινώντας από την τέταρτη θέση και προσπερνώντας τους τρεις προπορευόμενους αντιπάλους του. Ο Φασμπέντερ συμμετείχε στην κατηγορία Coppa Shell και τερμάτισε 17ος της γενικής σε σύνολο 39 αγωνιζομένων.

Πρόκειται για την πρώτη νίκη του σταρ του Χόλιγουντ σε αγώνες αυτοκινήτων. Ο γιος ενός Γερμανού και μίας Ιρλανδής παίρνει μέρος για δεύτερη σεζόν στο πρωτάθλημα Βόρειας Αμερικής Ferrari Challenge στο τιμόνι μίας Ferrari 488 Challenge με κινητήρα V8 περίπου 500 ίππων.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!