Aριβαμπένε: «Δεν γουστάρω τα Χριστούγεννα»

Gazzetta team
Aριβαμπένε: «Δεν γουστάρω τα Χριστούγεννα»
Ο διευθυντής της ομάδας της Ferrari στη Formula 1 δεν γουστάρει τις γιορτές των Χριστουγέννων, ενώ αντί να χαλαρώσει στις γιορτές, προτιμά να εξελίσσει τα νέα κόκκινα μονοθέσια.

Τα Χριστούγεννα μπορεί να είναι η γιορτή της αγάπης και μία ευκαιρίας χαλάρωσης σε οικογενειακό περιβάλλον, όμως ο διευθυντής της ομάδας της Ferrari στη Formula 1 τα αντιμετωπίζει σαν αγγαρεία. Ο Μαουρίτσιο Αριβαμπένε θα προτιμούσε να περάσει τα Χριστούγεννα με άλλον τρόπο και όχι γύρω από το τραπέζι μαζί με την οικογένειά του και τους φίλους του. Ο Ιταλός ρωτήθηκε μάλιστα, αν σκοπεύει να πάρει μερικές ημέρες ρεπό τον Δεκέμβριο και ήταν κατηγορηματικός: «Δεν πιστεύω. Ίσως τα Χριστούγεννα, αλλά ούτε γιαυτό είμαι σίγουρος. Δεν μου αρέσει να κάθομαι με τις ώρες στο τραπέζι, γιατί είσαι αναγκασμένος να μιλάς με ανθρώπους και να είσαι ευχάριστος».

Προφανώς, ο Αριβαμπένε δεν είναι τέτοιος τύπος, ωστόσο φαίνεται ότι κάθε χρόνο τον πείθει η οικογένειά του και καταφέρνει να τον…σύρει στο εορταστικό τραπέζι. Όπως υποστηρίζει ο εξηντάχρονος Ιταλός, «πρέπει να το κάνω, όμως δεν μου αρέσει».

Ετσι και αλλιώς το χειμερινό διάλειμμα θα είναι εφέτος πολύ σύντομο για τον Αριβαμπένε και την ομάδα του. «Δεν υπάρχει ένα πραγματικό διάλειμμα πλέον. Εργαζόμαστε συνεχώς, ιδιαίτερα μάλιστα, όταν πρέπει να κλείσουμε κάποιο κενό», εξήγησε ο διευθυντής της ομάδας της Ferrari και ανέφερε, ότι γιαυτό τον λόγο δεν θα είναι τόσο μεγάλες οι χειμερινές διακοπές για όλο το τιμ από το Μαρανέλο. Προτεραιότητα έχουν οι εργασίες εξέλιξης για το νέο μονοθέσιο του 2018, αν και είμαστε βέβαιοι ότι οι συνεργάτες της Ferrari θα έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν τις ημέρες των εορτών. Αν το θέλουν βέβαια και όχι αν ασπάζονται τις απόψεις του Μαουρίτσιο Αριβαμπένε περί Χριστουγέννων.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!