Με τεχνολογία Porsche η λιμουζίνα του Πούτιν (pics & vid)

Gazzetta team
Με τεχνολογία Porsche η λιμουζίνα του Πούτιν (pics & vid)
Ένα νέο video δείχνει μία μυστηριώδη, καμουφλαρισμένη λιμουζίνα, που θα αποτελέσει το επόμενο προεδρικό αυτοκίνητο του Βλαντιμίρ Πούτιν και θα αποδίδει περίπου 850 ίππους.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το ρώσικο πρότζεκτ ‘’Kortezh’’, που σημαίνει στα ελληνικά ‘’συνοδεία’’. Πίσω από αυτή την ονομασία κρύβεται η μελλοντική λιμουζίνα του Ρώσου Προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν, η οποία θα αποκαλυφθεί επίσημα το επόμενο διάστημα. Ένα νέο video δείχνει την κυβερνητική λιμουζίνα του Πούτιν καμουφλαρισμένη, αλλά σε πολύ προχωρημένο στάδιο πλέον, ενώ τον Μάρτιο είχαν κυκλοφορήσει φωτογραφίες της με χρώματα παραλλαγής στα χιόνια της Σουηδίας, όπου προφανώς δοκιμαζόταν.

Το εντυπωσιακό σεντάν της Kortezh θα δει τα φώτα της δημοσιότητας το 2018 και θα κυκλοφορήσει με το έμβλημα της νέας μάρκας Aurus. Θα κυκλοφορήσει επίσης ως κυβερνητική λιμουζίνα με μακρύτερο μεταξόνιο, ως SUV και ως μίνι πολυμορφικό. Σύμφωνα με πληροφορίες του βρετανικού ιστότοπου motor1.com, τα σεντάν παραγωγής θα εφοδιάζονται με κινητήρες 650 ίππων και με αυτόματα κιβώτια εννέα σχέσεων.

Για τη λιμουζίνα του Πούτιν προβλέπεται πάντως ιδιαίτερη μεταχείριση, αφού θα διαθέτει έναν V12 κινητήρα στην εξέλιξη του οποίου έχει βάλει τα…χεράκια της και η Porsche, ενώ θα αποδίδει περίπου 200 ίππους περισσότερους.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!