Tα λαμπερά αυτοκίνητα των αστέρων του ΝΒΑ (pics)

Πέτρος Πιτσίνης
Tα λαμπερά αυτοκίνητα των αστέρων του ΝΒΑ (pics)
Οι διάσημοι μπασκετμπολίστες του ΝΒΑ δεν αρκούνται στα βαρύτιμα έπαθλα και στα ακριβά δαχτυλίδια του πρωταθλήματος, αλλά αγαπούν και τα γρήγορα και ιδιαίτερα αυτοκίνητα.

Οι σταρ του ΝΒΑ κερδίζουν εκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο και ζουν έναν χλιδάτο βίο. Πολλοί μάλιστα από αυτούς δεν διστάζουν να επιδεικνύουν τον πλούτο τους και ένας αποτελεσματικός τρόπος, για να το πετύχουν, είναι η κατοχή ενός πανάκριβου αυτοκινήτου. Ετσι, σχεδόν όλα τα αστέρια του αμερικανικού μπάσκετ έχουν στο γκαράζ τους τουλάχιστον από ένα σπάνιο και ξεχωριστό μοντέλο.

Πραγματικός freak των τεσσάρων τροχών είναι ο ΛεΜπρον Τζέιμς, που κατέχει –μεταξύ άλλων- μία Lamborghini Aventador, μία Βentley Continental, μία Porsche 911 Turbo, μία Mercedes Maybach και ένα Hummer. Το νέο πρωτάθλημα του ΝΒΑ βρίσκεται προ των πυλών και το gazzetta.gr παρουσιάζει τις τετράτροχες βολίδες μεγάλων ονομάτων της πορτοκαλί μπάλας, όπως ο Κέβιν Ντουράντ, ο Στέφεν Κάρι, ο Άντονι Ντέιβις και ο Μπλέικ Γκρίφιν.

ΛεΜπρον Τζέιμς

O kingjames, όπως αυτοαποκαλείται στο Instagram ο σούπερσταρ των Κλίβελαντ Καβαλίερς, ποζάρει περήφανος μπροστά από το πίσω μέρος της λευκής Mercedes – Maybach S600, που του ανήκει.

Στέφεν Κάρι

Το μεγάλο αστέρι του ΝΒΑ, που έχει κατακτήσει το 2015 και το 2017 το πρωτάθλημα με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, κάθεται στο τιμόνι μίας Mercedes S-class, χωρίς να αποκαλύπτει πάντως, για ποια έκδοση πρόκειται.

Ράσελ Γουέστμπρουκ

Ο πόιντ γκαρντ της Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ παρουσίασε στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου μία δική του κολεξιόν ρούχων, με φόντο μία ανάλογα βαμμένη Lamborghini Huracan.

Tζέιμς Χάρντεν

O παίκτης των Χιούστον Ρόκετς έχει στην κατοχή του ένα Range Rover στην έκδοση Long με μακρύ μεταξόνιο και χλιδάτο εξοπλισμό.

Aντονι Ντέιβις

Ο Ντέιβις παίζει στους Νιού Όρλεανς Πέλικανς και λατρεύει προφανώς την πολυτέλεια. Για αυτό κυκλοφορεί στην μητρόπολη των μπλουζ με μία Rolls-Royce Wraith.

Πολ Τζορτζ

Το σμολ φόργουορντ της Οκλαχόμα λατρεύει τα αμερικανικά Muscle Cars, όπως επιβεβαιώνει και το γεγονός, ότι διαθέτει μία Chevrolet Camaro της δεκαετίας του 70.

Nτρέιμοντ Γκριν

Ο παίκτης των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς οδηγεί ένα Range Rover, όπως εξάλλου και πολλοί άλλοι επώνυμοι αθλητές στις ΗΠΑ.

Tζον Γουόλ

Θαυμαστής της γερμανικής σχολής φαίνεται, ότι είναι ο Τζον Γουόλ των Γουάσινγκτον Γουίζαρντς, που οδηγεί ένα θηριώδες τζιπ Mercedes G500 4x4².

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!