Μια Ferrari του Σουμάχερ βγαίνει σε δημοπρασία (pics)

Πέτρος Σηφαλάκης
Μια Ferrari του Σουμάχερ βγαίνει σε δημοπρασία (pics)
Πολύ ενδιαφέρον για συλλέκτες αυτοκινήτων θα έχει η δημοπρασία που θα διοργανωθεί στη Γαλλία, καθώς θα μπορούν να αγοράσουν μια Ferrari του Μίκαελ Σουμάχερ και μια Rolls Royce της Ζα Ζα Γκαμπόρ.

Στις 7 Φεβρουαρίου, θα διοργανωθεί μια δημοπρασία με μεγάλο αυτοκινητιστικό ενδιαφέρον στο Παρίσι. Πιο συγκεκριμένα, σε αυτή θα μπορέσουν οι συλλέκτες να «χτυπήσουν» μοναδικές περιπτώσεις, όπως μια σπάνια Mercedes του 1929, μια Ferrari 599 GTB του Μίκαελ Σουμάχερ και τη χαρακτηριστική, χρυσή Rolls Royce της Αμερικανίδας ηθοποιού Ζα Ζα Γκαμπόρ. Η αξία που υπολογίζεται για τη Ferrari του Μίκαελ Σουμάχερ, είναι μεταξύ των 140.000€ και 180.000€.

Η Rolls Royce Silver Cloud II του 1961, που ανήκε στη Ζα Ζα Γκαμπόρ και είναι καλυμμένη με χρυσό 24 καρατίων, εκτιμάται ανάμεσα στα 80.000€ με 140.000€ και η Mercedes 710 SS του 1929, θεωρείται ότι ανήκει ανάμεσα στα πιο σπάνια μοντέλα του κόσμου και εκτιμούν ότι το σφυρί θα πέσει σε ποσό πάνω από 8 εκατομμύρια ευρώ. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο μάλιστα, είναι διατηρημένο και σε εξαιρετική κατάσταση, οπότε η τιμή δεν θεωρείται παράλογη από τους ειδικούς.

Ισχυρή η παρουσία της Ford

Τα σπάνια αυτοκίνητα που θα δημοπρατηθούν, δεν τελειώνουν εδώ. Το πρώτο Ford που είχε στην κατοχή του ο Γάλλος τραγουδιστής, Τζόνι Χαλιντέι, είναι ένα Mustang 390 GT Coupe του 1967 και περιμένουν ότι θα φτάσει έως τις 300.000€, ενώ άλλο ένα Ford, αυτή τη φορά ένα GT, που ανήκε στον ίδιο, αναμένουν ότι θα αλλάξει χέρια για 380.000€. Ο οίκος δημοπρασιών που διωργανώνει την εκδήλωση είναι ο Artcurial και θα τραβήξει το παγκόσμιο ενδιαφέρον των συλλεκτών αυτοκινήτου.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!