Μια... πίστα, μέσα στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης!

Πέτρος Σηφαλάκης
Μια... πίστα, μέσα στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης!
Μια πολύ ευφάνταστη ιδέα είχαν οι διοργανωτές της έκθεσης αυτοκινήτου της Γενεύης και θα φτιάξουν μια πίστα στον εσωτερικό της χώρο, όπου θα βρίσκονται αυτοκίνητα από 15 κατασκευαστές.

Σε μια προσπάθεια τόνωσης του ενδιαφέροντος, ύστερα από τις αλλεπάλληλες «εγκαταλείψεις» μεγάλων και σημαντικών εταιρειών, η έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης μας λέει ότι στον εσωτερικό της χώρο θα υπάρχει μια πίστα 456 μέτρων και σε αυτή, θα βρίσκονται 48 μοντέλα από 15 κατασκευαστές. Audi, BMW, DS Automobiles, Honda, Hyundai, KIA, Mercedes-Benz, Porsche, Renault, SEAT, Skoda, Smart, Toyota και Volkswagen είναι μερικά μόνο από τα ονόματα!

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να κάνουν ηλεκτρονικές αιτήσεις

Οι επισκέπτες θα μπορούν να ολοκληρώσουν τρεις γύρους με το αυτοκίνητο που επιθυμούν και στη θέση του συνοδηγού, θα υπάρχει ένας ειδικός της εταιρείας, που θα τους κατευθύνει. Υπολογίζεται ότι περίπου 11.000 τεστ θα γίνουν στις ημέρες της έκθεσης. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέσω της ειδικής εφαρμογής για την έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης, όπου είναι διαθέσιμη τόσο στο App Store της Apple, όσο και στο Play Store των Android.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!