Στο σφυρί το Audi 80 Cabriolet της πριγκίπισσας Νταϊάνα (pics)

Πέτρος Σηφαλάκης
Στο σφυρί το Audi 80 Cabriolet της πριγκίπισσας Νταϊάνα (pics)
Από τις φωτογραφίες, φαίνεται ένα απλό, Audi 80 Cabriolet, που αναζητά νέο ιδιοκτήτη. Όμως, πρόκειται για ένα αυτοκίνητο της προγκίπισσας Νταϊάνα και με αυτό ως δεδομένο, η αξία του εκτοξεύεται!

Πίσω στο 1994, η πριγκίπισσα Νταϊάνα, είχε αγοράσει ένα Audi 80 Cabriolet. Το γεγονός είχε συζητηθεί έντονα τότε, καθώς δεν ήταν συνηθισμένο ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας, να οδηγεί ένα γερμανικό αυτοκίνητο. Η Audi τότε, είχε πει ότι είδε τις πωλήσεις του συγκεκριμένου μοντέλου να εκτοξεύονται. Η πριγκίπισσα έγραψε με το γερμανικό κάμπριο περίπου 6.500 χλμ και το κράτησε μόλις μερικούς μήνες.

Στη συνέχεια, άλλαξε τρεις ιδιοκτήτες και σήμερα, αναζητά πάλι νέο! Μέσα στο πέρασμα των ετών, το Audi 80 Cabriolet έχει γράψει μόλις 35.500 χλμ. Υπάρχουν πολλές φωτογραφίες στις οποίες βλέπουμε την πριγκίπισσα Νταϊάνα να το οδηγεί και για αυτό, η αξία του αναμένεται να φτάσει σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Πολύ μεγάλη αξία σε σχέση με παρόμοια αυτοκίνητα

Ένα ποσό γύρω στις 45.000€ είναι ρεαλιστικό, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών, ενώ οι ίδιοι λένε ότι μπορεί να αγγίξει και τις 48.000€. Το αυτοκίνητο μέχρι και σήμερα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Είναι σε πράσινο χρώμα, με λευκό εσωτερικό και ξύλινα διακοσμητικά, ενώ είναι πιο επίκαιρο από ποτέ, δεδομένων των εξελίξεων στη βασιλική οικογένεια, που έχουν απασχολήσει όλο τον κόσμο! Η δημοπρασία θα γίνει στην Αγγλία, στις 28-29 Μαρτίου.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!