To αφεντικό της Bugatti οδηγεί... Porsche!

Πέτρος Σηφαλάκης
To αφεντικό της Bugatti οδηγεί... Porsche!
Ο Στέφαν Βίνκελμαν είναι ο CEO της Bugatti και για τις καθημερινές του μετακινήσεις, δεν επιλέγει ένα σκληροπυρηνικό μοντέλο από τη δική του εταιρεία αλλά μια άνετη Porsche Panamera Sport Turismo.

Με μεγάλη θητεία σε αρκετές μάρκες του Volkswagen Group, ο Στέφαν Βίνκελμαν βρίσκεται στο τιμόνι της Bugatti. Στο παρελθόν, είχε θέσεις ευθύνης στη Lamborghini, αλλά και στην Audi Sport, όμως από το 2017 του έχουν εμπιστευθεί το brand της Bugatti που έχει αυτή τη στιγμή αν και έχει μόνο ένα μοντέλο στην γκάμα της, είναι τεράστιας σημασίας για το Volkswagen Group.

Ο κάθε ένας θα σκεφτεί πόσο πολύ θα ήθελε να είναι στη θέση του και να έχει μια δική του Bugatti για να τη χρησιμοποιεί όπως θα ήθελε. Ο Βίνκελμαν όμως, δεν έχει στην ιδιοκτησία του καμία Bugatti! Δεν θέλει, προφανώς, καθώς μιλάμε για ένα αυτοκίνητο με αστρονομικό κόστος και περιορισμένη χρηστικότητα στην καθημερινότητα. Αντί μιας Bugatti λοιπόν, αυτή την περίοδο οδηγεί μια Porsche Panamera Sport Turismo. Πρόκειται για την πιο πρακτική εκδοχή της Panamera με Shooting Brake αισθητική, που αναμφίβολα εκπληρώνει πολλές επιθυμίες.

Σπορ οδήγηση, άνετη μετακίνηση, πολυτέλεια, χώροι, είναι ανάμεσα στα βασικά της πλεονεκτήματα. Όπως ο ίδιος είπε στο βρετανικό Autocar, αλλάζει αυτοκίνητο μια φορά το χρόνο και προφανώς, έχει την ευχέρεια να επιλέξει οποιοδήποτε αυτοκίνητο επιθυμεί μέσα από το Volkswagen Group. Η Panamera Sport Turismo πάντως, είναι ένα από τα πιο all around μοντέλα που μπορεί να αγοράσει κανείς! Δεν διευκρίνισε ποια Panamera έχει, ωστόσο το πιθανότερο είναι να έχει επιλέξει την Turbo S E-Hybrid έκδοση με τους 680 ίππους, που ολοκληρώνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 3,4 δευτερόλεπτα και ξεπερνά τα 310 χλμ./ώρα τελικής.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!