Έως και 330 ίπποι για το νέο Volkswagen Golf 

Πέτρος Σηφαλάκης
Έως και 330 ίπποι για το νέο Volkswagen Golf 
Τα Volkswagen Golf GTI, GTD, GTE και R δεν έχουν παρουσιαστεί ακόμη, όμως διέρρευσαν οι επίσημες τιμές ιπποδύναμης που θα τα συνοδεύει.

Με ανυπομονησία περιμένουμε τις σπορ εκδόσεις του νέου Volkswagen Golf 8. Το νέο μοντέλο θα έρθει σε μια μεγάλη ποικιλία εκδόσεων για όλα τα γούστα, με βενζινοκινητήρα, πετρελαιοκινητήρα ή υβριδικό σύστημα. Ο αγοραστής θα μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε χειροκίνητο ή αυτόματο σασμάν, κίνηση εμπρός ή τετρακίνηση, αλλά και πόσο «άγριο» θέλει το Golf του μέσω των «απλών» εκδόσεων και των TCR.

Για όλα τα γούστα

Η έκδοση με τη μικρότερη ισχύ, από τις σπορ προτάσεις του Golf, είναι η GTD με τον πετρελαιοκινητήρα 2.0 TDI. Αποδίδει 200 ίππους, από 184 που είχε στο παρελθόν και στοχεύει σε εκείνους που θέλουν σπορ συμπεριφορά και εμφάνιση, αλλά χαμηλά κόστη χρήσης. Μετά, βρίσκεται το GTI. Θα διατίθεται στην απλή έκδοση με 250 ίππους και μετά, θα υπάρχει η TCR που θα έχει εντελώς διαφορετική προσέγγιση, πολύ σπορ χαρακτηριστικά και 300 άλογα από το ίδιο μοτέρ βενζίνης 2.0 TSI.

Το GTE θα έχει 245 άλογα και το κορυφαίο Golf R θα δανείζεται το σύστημα κίνησης από το Audi S3. Αυτό σημαίνει ότι ο 2.0 TSI θα αποδίδει 330 ίππους, θα συνδυάζεται με στάνταρ τετρακίνηση και θα παρέχει εκρηκτικές επιδόσεις για όσους θέλουν το ισχυρότερο Golf παραγωγής μέχρι και σήμερα!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!