Η Μπάγερν Μονάχου θα οδηγεί Audi έως το 2029 

Gazzetta team
Η Μπάγερν Μονάχου θα οδηγεί Audi έως το 2029 
Μπάγερν Μονάχου και Audi συνεργάζονται ήδη από το 2002 και με το νέο τους συμβόλαιο, συνεχίζουν μέχρι τουλάχιστον το 2029!

Η Audi είναι μια από τις μάρκες που επενδύουν πολύ στην προβολή τους μέσω του ποδοσφαίρου. Συνεργάζεται πάντα με κορυφαίους συλλόγους, όπως είναι για παράδειγμα η Μπάγερν Μονάχου. Με τη συγκεκριμένη ομάδα έχουν σχέση εδώ και πολλά χρόνια, αφού είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης τους στον κλάδο της αυτοκίνησης, από το 2002.

Με 18 χρόνια συνεργασίας λοιπόν, υπέγραψαν νέο συμβόλαιο μεταξύ τους που την επεκτείνει έως τουλάχιστον το 2029. Για το 2020, οι παίκτες της ομάδας θα οδηγούν το e-tron, το νέο εντυπωσιακό, ηλεκτρικό SUV της Audi και ο στόχος τους είναι να προβάλλουν την ηλεκτροκίνηση μέσω της συνεργασίας τους.

Κάτι παραπάνω από απλός χορηγός

Από το 2011, η Audi βρίσκεται ανάμεσα στους μετόχους της Μπάγερν Μονάχου. Εκτός αυτού, το Audi Cup που διοργανώνεται πάντα πριν την εκκίνηση της ποδοσφαιρικής σεζόν, γίνεται στο Allianz Arena, το γήπεδο της Μπάγερν και γενικότερα, υπάρχει ένα πολύ μεγάλο υπόβαθρο συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Επίσης, η μάρκα κατασκευής premium αυτοκινήτων στοχεύει στην προβολή της και στην Κίνα, μέσω της Μπάγερν, αφού εκεί ο γερμανικός σύλλογος έχει περισσότερους από 100 εκατομμύρια οπαδούς! Εννοείται ότι στη μπουτίκ της ομάδας στο Μόναχο η Audi θα έχει πολύ ισχυρή παρουσία, ενώ θα γίνονται και test drives γύρω από το γήπεδο Allianz Arena.

Τα αυτοκίνητα που θα οδηγούν

Ο στόλος των αυτοκινήτων που θα παραχωρήσει η Audi στη Μπάγερν, θα πρέπει να έχει εκπομπές ρύπων στα 95 γραμμάρια διοξειδίου του άνθρακα ανά χιλιόμετρο, όπως συμφώνησαν με την ομάδα. Οπότε, η επιλογή διάφορων RS μοντέλων δεν είναι εφικτή και για αυτό, το ηλεκτρικό e-tron θα πρέπει να το επιλέξουν αρκετοί, ώστε να πέσει ο μέσος όρος.

Ένα από τα εντυπωσιακά Audi που θα οδηγεί η Μπάγερν.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!