To Nissan 370Z του Πολ Γουόκερ έσπασε ταμεία! (pics & vid)

Πέτρος Σηφαλάκης
To Nissan 370Z του Πολ Γουόκερ έσπασε ταμεία! (pics & vid)
To ακριβότερο 370Z που πουλήθηκε ποτέ σε δημοπρασία, είναι αυτό που οδηγούσε ο Πολ Γουόκερ στο Fast and Furious, πιάνοντας πάνω από 100.000 δολάρια.

Ο Πολ Γουόκερ είναι ένας ηθοποιός που μας λείπει πολύ, ειδικά από τις ταινίες σχετικές με το αυτοκίνητο και την ταχύτητα. Έχασε τη ζωή του σε τρακάρισμα με μια Porsche Carrera GT, στην οποία ήταν συνοδηγός και η μεγάλη συλλογή αυτοκινήτων του, είναι περιζήτητη από πολλούς συλλέκτες.

Φωτογραφία από τη δημοπρασία του Nissan 370Z του Πολ Γουόκερ.

Ο Γουόκερ είχε μεγάλη αγάπη στα ιαπωνικά σπορ μοντέλα. Ένα Nissan 370Z του 2009, βγήκε στο σφυρί από τον οίκο Barrett-Jackson Scottsdale, με τις βελτιώσεις που είχε δεχτεί ώστε να παίξει στην ταινία Fast and Furious. Ωστόσο μη... ψαρώνετε με το Intercooler που υπάρχει πίσω από τον προφυλακτήρα του 370Z.

Φουλ stock το Nissan 370Z του Πολ Γουόκερ.

Είναι ψεύτικο, για να φαίνεται ότι έχει τοποθετηθεί ένα after market turbo kit, όμως το V6 ατμοσφαιρικό μοτέρ των 3.7 λίτρων έχει παραμείνει εργοστασιακό, αποδίδοντας 340 Ψεύτικες είναι και οι νιτρομπουκάλες, μιλάμε δηλαδή για ένα εντελώς στοκ 370Z. Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου που πουλήθηκε υπάρχει το τιμόνι που χρησιμοποίησαν στο FAst and Furious, αλλά και ένα αγωνιστικό κάθισμα-σκάφη της Recaro. Το ιαπωνικό σπορ κουπέ με την κίνηση πίσω, το μπλοκέ διαφορικό και το εξάρι χειροκίνητο σασμάν, πουλήθηκε προς 105.600 δολάρια και έγινε το ακριβότερο Nissan 370Z του πλανήτη.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!