4 θρύλοι των motorsports μοιράζονται τις εμπειρίες τους (vid) 

Πέτρος Σηφαλάκης
4 θρύλοι των motorsports μοιράζονται τις εμπειρίες τους (vid) 
Ο σεναριογράφος της ταινίας "Senna", που αναφερόταν στη ζωή του τεράστιου Άιρτον Σένα, δημιουργεί ξανά και μέσα σε 111 λεπτά, μας παρουσιάζει τη ζωή τεσσάρων θρυλικών μορφών των motorsports.

Η ταινία "Heroes", λανσαρίστηκε ήδη και κάθε fan των μηχανοκίνητων αγώνων, οφείλει να τη δει. Πρόκειται για μια παραγωγή του motorsport.tv και το σενάριο γράφτηκε δια χειρός του Μάνις Πάντεϊ, ο ίδιος που έγραψε το σενάριο της συγκλονιστικής ταινίας "Senna".

Μεγάλες προσωπικότητες εμφανίζονται στην ταινία Heroes.

Με πολύ δυνατή ομάδα

Πρωταγωνιστές αυτή τη φορά είναι ο Μίκα Χάκινεν, δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1, ο πρώην πιλότος της Ferrari, Φελίπε Μάσα, ο Τομ Κρίστενσεν που έχει κατακτήσει εννέα τίτλους στο πρωτάθλημα ταχύτητας Λε Μαν αλλά και η Μισέλ Μουτόν, που παραμένει η μοναδική γυναίκα οδηγός αγώνων που κέρδισε τίτλους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι. Και οι τέσσερις μεγάλες προσωπικότητες των motorsports, μας παρουσιάζουν τις ζωές τους. Μοιράζονται την αγάπη τους για τους τέσσερις τροχούς, τις επιτυχίες τους, τα σημεία που απέτυχαν, τα πράγματα που τους δυσκόλεψαν και ατυχήματα που παραλίγο να τους στοιχίσουν τις ζωές τους.

Μεγάλες προσωπικότητες εμφανίζονται στην ταινία Heroes.

Δεν μένουμε όμως μόνο σε αυτούς τους τέσσερις!

Παράλληλα, μέσα από τις διηγήσεις τους, μαθαίνουμε πολλά πράγματα και για άλλους τιτάνες των motorsports, με ονόματα που προκαλούν ρίγος, όπως αυτό του Μίκαελ Σουμάχερ. Πρόκειται για μια δημιουργία που εκτός από τις ζωές των μεγάλων προσωπικοτήτων, μας παρουσιάζει πολλές πληροφορίες για το background των μεγαλύτερων αγώνων στον κόσμο. Έχει βγει ήδη στο διαδίκτυο (από τις 16 Ιανουαρίου) και είναι διαθέσιμο σε όλους τους συνδρομητές του motorsport.tv, με τη συνδρομή να κοστολογείται στα 4,50€ ανά μήνα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!