Πωλείται το αυτοκίνητο που σκοτώθηκε ο Tupac (pics)

Πέτρος Σηφαλάκης
Πωλείται το αυτοκίνητο που σκοτώθηκε ο Tupac (pics)
Σε αυτή τη BMW 750iL, σκοτώθηκε ίσως η μεγαλύτερη μορφή της παγκόσμιας ραπ σκηνής και τώρα, είναι προς πώληση έναντι ενός τεράστιου ποσού.

Σχεδόν 24 χρόνια πέρασαν, από τότε που δολοφόνησαν τον Tupac. Για πολλούς, ήταν ο κορυφαίος ράπερ που έχουμε δει μέχρι σήμερα, όλοι όμως αναγνωρίζουν ότι ήταν μια από τις πιο μεγάλες προσωπικότητες της ραπ σκηνής. Στις 13 Σεπτέμβρη του 1996, τον πυροβόλησαν και έχασε τη ζωή του, λίγες ώρες μετά.

Το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο βρισκόταν κατά τη στιγμή της δολοφονίας του, ήταν μια BMW Σειρά 7 στην έκδοση 750iL. Πρόκειται για την έκδοση με μακρύ μεταξόνιο και ήταν νοικιασμένη για τις ανάγκες μετακίνησης του ράπερ. Σχεδόν 24 χρόνια μετά, έχει διανύσει περίπου 195.000 χιλιόμετρα, διατηρημένη όμως σε εξαιρετική κατάσταση.

Το ποσό που ζητείται από το νέο αγοραστή, για να αποκτήσει το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο δολοφονήθηκε ο Tupac, είναι 1,75 εκατομμύρια δολάρια! Να τονίσουμε ότι ακόμη και μέχρι σήμερα, η δολοφονία του έχει παραμείνει ανεξιχνίαστη. Κανείς δεν ξέρει τι έχει συμβεί, ποιος τον σκότωσε και γιατί, τη στιγμή που έκανε παγκόσμια επιτυχία.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!