Στο σφυρί η Porsche Carrera GT του Σαμουέλ Ετό (pics) 

Πέτρος Σηφαλάκης
Στο σφυρί η Porsche Carrera GT του Σαμουέλ Ετό (pics) 
Το θρυλικό supercar της Porsche, με το ιδιαίτερο ντιζάιν και τον εκρηκτικό χαρακτήρα, ανήκε στον Σαμουέλ Ετό και αναμένεται να πιάσει περισσότερο από 800.000€!

Στο Παρίσι θα δημοπρατηθεί μια Gemballa Mirage GT, μια Porsche Carrera GT δηλαδή που έχει δεχτεί τις περιποιήσεις της Gemballa. Η εταιρεία έφτιαξε μόλις 25 αυτοκίνητα συνολικά και το συγκεκριμένο, είναι το ένα από τα μόλις τρία που κατασκευάστηκε με χρυσές λεπτομέρειες. Ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι ο Σαμουέλ Ετό, κορυφαίος ποδοσφαιριστής από το Καμερούν, την αγόρασε από καινούργια και την έχει μέχρι τώρα στην κατοχή του, οπότε μιλάμε για ένα αυτοκίνητο πρώτο χέρι!

Η Gemballa, δεν άφησε ούτε τον κινητήρα στην τύχη του. Οι 612 ίπποι που αποδίδει σε εργοστασιακή μορφή ο ατμοσφαιρικός V10 των 5.7 λίτρων με τον συγκλονιστικό ήχο, φτάνουν στους 670 ίππους με 630 Nm ροπής. Σύμφωνα με τα στοιχεία του αυτοκινήτου, είναι η 409η Carrera GT που φτιάχτηκε ποτέ και η 7η Mirage GT της Gemballa. Έχει κάτι λιγότερο από 6.500 χλμ, κάτι που αποδεικνύεται και από την τέλεια κατάστασή της μέσα-έξω και αναμένεται να αλλάξει χέρια σε ποσό άνω των 800.000€! Η δημοπρασία γίνεται από τον οίκο RM Sotheby's.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!