Αυτή είναι η ακριβότερη Ford Mustang στην ιστορία (pics) 

Πέτρος Σηφαλάκης
Αυτή είναι η ακριβότερη Ford Mustang στην ιστορία (pics) 
3,74 εκατομμύρια δολάρια ή αλλιώς, 3,36 εκατομμύρια ευρώ, κατάφερε να πιάσει η Mustang που έπαιξε στην ταινία Bullitt, μαζί με τον Στιβ Μακουίν!

Οι περισσότεροι fans του αυτοκινήτου, έχουν δει την ταινία Bullitt με τον Στιβ Μακουίν. Η πράσινη Ford Mustang που οδηγούσε, με την οποία γυρίστηκε μια από τις κορυφαίες σκηνές καταδίωξης που έχουμε δει ποτέ στον κινηματογράφο, έχει αφήσει ιστορία, τόσο που σήμερα πια η Ford μας παρουσίασε μια έκδοση της Mustang με το όνομα Bullitt. Το ορίτζιναλ αυτοκίνητο όμως, που έπαιξε στην ταινία, έγινε η ακριβότερη Mustang που πουλήθηκε ποτέ.

Κατάφερε να αλλάξει χέρια για 3,36 εκατομμύρια ευρώ (3,74 εκ. δολάρια), ενώ έχει παραμείνει σχεδόν η ίδια, από τότε που χρησιμοποιήθηκε για τις ανάγκες γυρισμάτων της ταινίας. Υπήρχαν δύο Mustang που εκτέλεσαν τα χρέη τους στο Bullitt, η μία όμως δεν κατάφερε να «επιβιώσει» από τις δύσκολες σκηνές που έπαιξε. Η δεύτερη, για πολλά χρόνια ήταν στην κατοχή ενός υπαλλήλου της Warner Bros και στη συνέχεια, πέρασε στα χέρια ενός δεύτερου ιδιοκτήτη.

Για πολλά χρόνια το αυτοκίνητο δεν είχε εμφανιστεί πουθενά, μέχρι και το 2018. Στη συνέχεια, το ορίτζιναλ όχημα που είδαμε στην ταινία Bullitt, βγήκε σε δημοπρασία, πιάνοντας το εντυπωσιακό αυτό ποσό. Η κατάστασή της βέβαια, απέχει από το να μπορεί να χαρακτηριστεί εξαιρετική. Έχει πολλά σημάδια σκουριάς στο αμάξωμα, ξεθωριάσματα στη βαφή, φθορές στο εσωτερικό και σημάδια του χρόνου σε κάθε σημείο που θα κοιτάξεις. Όμως, αποτελεί μια πολύ καλή επένδυση για όποιον θελήσει να την αποκαταστήσει! Ο κινητήρας της είναι ένας οκτακύλινδρος βενζίνης, συνδυάζεται με ένα τεσσάρι σασμάν και η κίνηση αποστέλλεται στους πίσω τροχούς.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!