Τα πάντα για το VW Golf 8ης γενιάς στο νέο τεύχος inMotion

Gazzetta team
Τα πάντα για το VW Golf 8ης γενιάς στο νέο τεύχος inMotion
Το νέο ευρωπαϊκό bestseller αποκαλύπτεται πλήρως στις σελίδες του 61ου inMotion, μαζί με όλα τα καινούρια μοντέλα και τις ειδήσεις από τον κόσμο του αυτοκινήτου και της μοτοσικλέτας.

Tο πρώτο τεύχος του inMotion για το 2020 κάνει ποδαρικό με ένα θρυλικό μοντέλο: οδηγούμε την 8η γενιά του μοντέλου – σημείου αναφοράς στην κατηγορία C στο βροχερό Πόρτο της Πορτογαλίας και σας μεταφέρουμε όλες τις πληροφορίες μέσα από 8 σελίδες. Από τη χρυσή λίρα της αυτοκίνησης, το νέο VW Golf, τη σκυτάλη παίρνει το ρεπορτάζ για τα πιο ικανά, από άποψη αυτονομίας, ηλεκτρικά αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

Δοκιμάζουμε το μεγαλύτερο SUV της Opel, το Grandland X, με τον μικρότερο κινητήρα της γκάμας του, τον 1.2 turbo βενζίνης που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων, ενώ οργώνουμε την Ελλάδα και καταγράφουμε τις εντυπώσεις από τη συμβίωση για 2.000 χλμ. με το τετρακίνητο Seat Tarraco Tdi 2.0. Σε μια πραγματικά αποκαλυπτική συνέντευξη, ο Πέτρος Πιτσίνης “ανακρίνει” τον Ανδρέα Χαλμπέ, Εμπορικό Διευθυντή της Skoda στην Ελλάδα, ο οποίος μας ενημερώνει για όλα τα σχέδια της δημοφιλούς μάρκας το 2020 και επισημαίνει τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα απέναντι στον ανταγωνισμό.

Αφήνουμε το κάθισμα και ανεβαίνουμε στη σέλα για να βιώσουμε μια έκπληξη κατά τη δοκιμή της Royal Enfield Himalayan και παράλληλα παίρνουμε τα βουνά ως βετεράνοι αγωνιζόμενοι, οδηγώντας τα δίχρονα καθαρόαιμα enduro Beta, των 250 και 300 κ.εκ. Καλή Χρονιά, με την πιο πλούσια ενημέρωση για το αυτοκίνητο και τη μοτοσικλέτα.

Διαβάστε το τεύχος εδώ!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!