Γέμισαν γκράφιτι μια McLaren 720S! (pics)

Πέτρος Σηφαλάκης
Γέμισαν γκράφιτι μια McLaren 720S! (pics)
Σίγουρα μιλάμε για μια από τις πιο ιδιαίτερες McLaren 720S, με διάφορα γκράφιτι να έχουν σχεδιαστεί πάνω στο σώμα της δίνοντας έναν διαφορετικό αέρα.

Η τέχνη είναι κάτι που δεν μπορεί να αναγνωριστεί από όλους. Το γκράφιτι, σίγουρα είναι μια μορφή τέχνης και η συγκεκριμένη McLaren, η οποία χρησιμοποιήθηκε ως... καμβάς, αναμφίβολα είναι ξεχωριστή. Το «ζωγράφισμα» το ανέλαβε ο Άλεκ Μονόπολι, γνωστός καλλιτέχνης δρόμου, όπως συνηθίζουν να αποκαλούν τους... κυριλέ γκραφιτάδες και θα χρησιμοποιηθεί ως έκθεμα σε αρκετές εκθέσεις του είδους.

Δεν είναι και πολλά τα supercars που βλέπεις με γκράφιτι πάνω στο αμάξωμά τους! Θυμίζουμε, ότι η McLaren 720S κινείται από έναν τούρμπο, V8 κινητήρα των 4.0 λίτρων με απόδοση 720 ίππων και 770 Nm ροπής. Ολοκληρώνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 2,9 δευτερόλεπτα, τα 0-200 χλμ./ώρα σε 7,8 δευτερόλεπτα και φτάνει έως και τα 341 χλμ./ώρα τελικής ταχύτητας! Επίσης, ολοκληρώνει το 400άρι σε 10,3 δευτερόλεπτα ενώ διαθέτει και σύστημα ελέγχου της ευστάθειας που προσαρμόζεται για ευκολότερο έλεγχο στο drift.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!