Το Honda S2000 εμφανίζεται ξανά μετά από 20 χρόνια (pics)

Πέτρος Σηφαλάκης
Το Honda S2000 εμφανίζεται ξανά μετά από 20 χρόνια (pics)
Οι φίλοι των παλιότερων Honda θα ενθουσιαστούν με τα δύο πρωτότυπα που θα φέρει η μάρκα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο τον Ιανουάριο.

Το Honda S2000 χωρίς αμφιβολία είναι ένα αυτοκίνητο που ακόμη εντυπωσιάζει και καταφέρνει να κρατά αρκετά υψηλές τιμές, ακόμη και στη χώρα μας. Το ιαπωνικό roadster έχει «αποχαιρετήσει» την παραγωγή εδώ και αρκετά χρόνια, ωστόσο επανέρχεται στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο αφού η μάρκα θα παρουσιάσει ένα νέο πρωτότυπο. Λίγους μήνες πριν, είχε συζητηθεί το ενδεχόμενο να βγει ξανά στην παραγωγή, η τελική απόφαση όμως ήταν αρνητική.

Συνεπώς δεν γνωρίζουμε το λόγο που η Honda αποφάσισε να μας «ξυπνήσει μνήμες». Το ανανεωμένο S2000 20th Anniversary, όπως λέγεται, έχει ανασχεδιασμένο εμπρός προφυλακτήρα, αναβαθμισμένη ανάρτηση και καλύτερο ηχοσύστημα, όπως λέει η Honda. Δεν δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για το αν έχει αλλάξει και κάτι άλλο στο αυτοκίνητο, ενώ διατηρεί σιγή ιχθύος για τον κινητήρα που θα υπάρχει κάτω από το καπό. Αν θα είναι ένα σύγχρονο τούρμπο σύνολο ή αν θα παραμείνει ο ατμοσφαιρικός F20C των 2.0 λίτρων με 240 ίππους, παραμένει άγνωστο. Μαζί με το S2000 20th Anniversary, η Honda θα μας παρουσιάσει και ένα επετειακό EK9 Civic Type R.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!